Afgelast: Cybersecurity en ondernemerschap

Afgelast: Cybersecurity en ondernemerschap

AFGELAST

Beste partners,
Helaas kan het Webinar, Cybersecurity, bedreigingen en kansen wegens persoonlijke omstandigheden niet doorgaan. We gaan kijken of  en hoe we de activiteit naar een ander moment kunnen verplaatsen. U ontvangt hierover t.z.t. bericht. Voor nu willen wij KPN, Willem Offerhaus, en 3D Makers Zone, Herman van Bolhuis, hartelijk bedanken voor hun tijd, kennis en kunde in de voorbereidingen.

Cybersecurity is een topic waar steeds vaker in de media over gesproken wordt. Neem bijvoorbeeld de verkiezingen In USA en dichter bij huis minister Bijleveld waarschuwde Nederland voor te veel naïviteit. Wie zit aan de knoppen van cybersecurity? Waar kan het mis gaan? Wat betekent dat voor je onderneming? Wat kun je als ondernemer ook doen?

Om te kunnen groeien, moeten bedrijven digitaliseren en nieuwe businessmodellen bouwen. Hiermee ontstaan ook nieuwe kwetsbaarheden.

De partners KPN, Willem Offerhaus, en 3D Makers Zone, Herman van Bolhuis, gaan in een livestream vanuit de studio van 3D Makers Zone kennis en kunde delen aan de hand van casuïstiek.

Info

Cybersecurity & ondernemerschap: Bedreigingen en kansen
Datum
: dinsdag 17 november 2020
Tijd: 11.00 – 12.00 uur
Locatie: Vanuit de studio van 3D Makers Zone, livestream via Zoom

Willem Offerhaus:
“Cybersecurity en cyberweerbaarheid worden steeds belangrijkere thema’s voor bedrijven. Om te kunnen groeien, moeten bedrijven digitaliseren en nieuwe businessmodellen bouwen. Hiermee ontstaan ook nieuwe kwetsbaarheden. Delen van ervaringen kunnen bedrijven helpen zich goed voor te bereiden en risico’s te verkleinen. Enkele praktische stappen kunnen daarbij helpen.”

Herman van Bolhuis:
“Data wordt meer en meer de basis voor bedrijfsmodellen. Maar datadelen is niet makkelijk en dat veilig delen zeker ook niet. Niettemin is er geen keuze. Voor MKB bedrijven is de waarheid dat ze vaak afhankelijk zijn van derden. Ga je je eigen IT omgeving onderhouden? Ga je naar een vorm van Cloud computing? Welke rol heb je in de waardeketen? Welke risico’s liggen daar?
Ik deel graag mijn kennis met de partners. Zijn er ook nieuwe mogelijkheden? Wat zijn voorbeelden voor MKB bedrijven die hiermee werken? Hoe zien de nieuwe ketens eruit en hoe zorg je dat je bijblijft? Hoe houd je interne skills op orde?”

Link voor deelname

Vooraf aanmelden is niet nodig. Gebruik deze link om de livestream te bekijken op 17 november, 11.00 uur.

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Plaats het webinar in mijn agenda