Partners

Wendy Roos

(Vrienden) Spaarne Gasthuis

Gastvrijheid kent in het Spaarne Gasthuis geen grenzen. Die zijn er helaas wel voor de financiering van allerlei extra’s. Mooie extra’s als een warm ingerichte familiekamer of een handmassage aan bed om te ontspannen. Het Spaarne Gasthuis biedt naast de beste zorg ook een vriendelijke, gastvrije omgeving. Met hulp van de Vrienden is het mogelijk extra voorzieningen te realiseren die niet uit het zorgbudget betaald kunnen worden.

De missie / doelstelling van de stichting Vrienden Spaarne Gasthuis is tweeledig: Geef om elkaar en geef voor elkaar. Dit is waar Vrienden Spaarne Gasthuis voor staat.

Geef om elkaar

Het gaat in het Spaarne Gasthuis om mensen

Mensen komen naar het Spaarne Gasthuis omdat ze zorg nodig hebben. Even zijn mensen te gast in elkaars leven. Het doel van Vrienden Spaarne Gasthuis is de tijd in het ziekenhuis aangenamer maken.

Geef voor elkaar

Mensen die te gast zijn in elkaars leven, komen voor elkaar op en staan bij elkaar. Ook financieel als het moet. Je geeft om elkaar, dus geef je ook voor elkaar. Om met een financiële bijdrage iets te betekenen in het leven van een ander.

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

Artikelen

  • Brainstorm Business Spaarne Gasthuis 3.0

    Op maandag 2 december nodigt Raad van Bestuur Marijntje Wetzels en Manager vastgoed Maartje Flesch van het Spaarne Gasthuis ons uit voor een Brainstorm Business sessie. Wat zijn uw ideeën over het ‘Spaarne Gasthuis van de toekomst’?

  • Partnerbezoek Spaarne Gasthuis

    Dinsdag 2 juli 2019 bezochten wij partner Spaarne Gasthuis (locatie Hoofddorp) en ontdekten we hoe ‘innovatie’ samen komt met ‘mensgerichte zorg’; Vernieuwingen op het gebied van voedselbereiding, meer regie voor de patiënt en virtual reality in de OK, het kwam allemaal voorbij.

  • Partnerbijeenkomst bij Spaarne Gasthuis

    Op dinsdag 2 juli 2019 gaan we op bezoek bij partner Spaarne Gasthuis! Samen met lid van de RvB, de heer Kees Wolse, gaan we dieper in op ‘mensgerichte zorg’ en de omgang met chronisch zieken en werk, alsmede ‘innovatie in de zorg’. Zet u de datum alvast in uw agenda? Wij zien uit naar uw komst!