Zomerbijeenkomst Inclusief Werkgeverschap

Zomerbijeenkomst Inclusief Werkgeverschap

De 99 van

 

Ondernemers in Zuid-Kennemerland & IJmond zijn volop in beweging om mensen met een arbeidsbeperking te laten deelnemen aan het arbeidsproces. Eind mei 2016 is het netwerk ‘De 99 Van’ gestart in Zandvoort. Tijdens workshops, themabijeenkomsten en Meet & Greets van Onbeperkt aan de Slag, gingen ondernemers zelf actief met Inclusief Werkgeverschap aan de slag. Ook het Werkgevers Service Punt (WSP)  heeft haar rol verder opgepakt.

 

 

Zomerbijeenkomst

 

De Rekenkamer geeft aan dat er nog veel verbeteringen mogelijk zijn, dus is het tijd voor de volgende stap, the next level. Daarom organiseert BeterBusiness vanuit De Normaalste Zaak, samen met partners zoals het WSP en Onbeperkt aan de Slag, op maandag 3 juli een zomerbijeenkomst Inclusief Werkgeverschap voor organisaties en ondernemers . Teva Pharmachemie biedt hun locatie daarvoor aan en daar zijn we erg blij mee.

Doel van deze bijeenkomst is om elkaar te inspireren en te motiveren om in de regio nog meer bijzonder talent in het arbeidsproces op te nemen. Aan de kant staan is géén optie.

Programma

 

  • U kort informeren over de Position Paper, die vanuit De Normaalste Zaak is opgesteld als input voor de kabinetsformatie
  • De beweging in de regio: welke acties zijn ingezet?
  • De introductie van het nieuwe WSP team en de start van een aansprekende campagne.
  • Een Meet & Greet, omdat in gesprek zijn met elkaar de beste kansen biedt voor een mooie match tussen werkgever en werkzoekende.
  • Thema ontmoetingen waarin kennis en ervaringen over onderwerpen als SROI, Jobcrafting en draagvlak (tijdens reorganisaties).

 

Ondernemers uit de regio delen hun ervaringen en geven praktische voorbeelden. We maken afspraken hoe we deze onderwerpen verder oppakken.

Waar & Wanneer

 

Datum: maandag 3 juli 2017

Inloop 13.00 uur

Aanvang 13.30 uur

Einde 17.00 uur, met aansluitend een hapje en drankje tijdens het napraten.

Locatie: Teva Pharmachemie, Swensweg 3, 2031 GA Haarlem

Parkeren: Tegenover Swensweg 3 op het parkeerdak bij Ikea.

Mail uw vraag

 

We willen dicht op uw actualiteit aansluiten. Mail ons uw vraag, uw zorg, uw idee en we geven het een plek in het programma.

 

Aanmelden

 

Bent u hierij aanwezig? Aanmelden kan eenvoudig met dit formulier. U bent dan verzekert van een plaats bij deze zomer bijeenkomst. Na de aanmelding ontvangt u tijdig meer informatie.