Opening nieuw kantoor Notariaat Beumer Kwantes

Opening nieuw kantoor Notariaat Beumer Kwantes

Notariaat Beumer Kwantes opent nieuw kantoor in tijden van Corona

Ook in tijden van Corona zijn er ondernemers die het avontuur van een nieuwe vestiging aangaan. Dat blijkt wel uit het feit dat Notariaat Beumer Kwantes een nieuw kantoor opent in Badhoevedorp. Met veel ambitie starten notaris Yvette Beumer en notaris Suzanne Kwantes dit project in de nieuwe anderhalve meter economie.

Partners van BeterBusiness worden uitgenodigd om de opening online bij te wonen

Feestelijke Live stream

De opening van het kantoor gebeurt niet met de gebruikelijke toeters en bellen maar is helemaal toegespitst op de huidige digitale mogelijkheden. In een directe uitzending, een live stream zoals dat heet, ‘knipt’ Marianne Schuurmans, burgemeester van de gemeente Haarlemmermeer, het lint op verrassende wijze digitaal door. Daarbij vertelt zij het een en ander over het werkgebied waarin dit nieuwe notariskantoor aan de slag gaat.

Brigitte Paulissen heeft daarna korte interviews met de beide notarissen. Belangrijke kenmerken van Notariaat Beumer Kwantes, het persoonlijke contact en de betrokkenheid van de beide notarissen, zal daarbij naar voren komen. Maar ook zal de praktische en veelal digitale aanpak van het kantoor aan de orde komen. Als afsluiting van de live stream is er een gesprek met Siem van der Graaf, makelaar en directeur van Keijser & Drieman in Hoofddorp.

Tijd

De live stream is mee te beleven vanaf 13.15 uur op woensdag 29 april 2020.
Duur ca. 20 minuten.

De livestream zal via de digitale kanalen van notariaat Beumer Kwantes en BeterBusiness te volgen zijn.

Dit is de directe link naar de livestream op YouTube: https://youtu.be/MTxBrwDKvrM