Partners

Ernst de Haas

VanDerEng BV

KERNPROFIEL VANDERENG BV

VanDerEng is een veelzijdig en zeer innovatief productiebedrijf in kunststoffen. Wij zijn specialist in de productie van extreem sterke industriële labels. Onze labels vervullen veelal een logistieke en identificerende functie. Primaire markten zijn de Tuinbouw, Food, Industrie en Vrijetijd. Voor deze laatste sector produceren wij onder andere polsbanden, consumptiemunten en startnummers.

Daarnaast groeit onze spuitgietafdeling hand over hand. De producties lopen uiteen van industriële componenten tot bordspelaccessoires voor de internationale bordspellenindustrie. Doordat wij in diverse nichemarkten opereren, worden vrijwel al onze productiemachines in eigen beheer ontwikkeld. Wij hebben een Internationaal werkgebied, kennen een open werkklimaat met een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling. Onze omzet realiseren wij middels rechtstreekse verkoop, via 80 resellers en via een zestal webshops

VanDerEng staat voor inclusief werkgeverschap, bij vacatures hebben kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt en gelijke geschiktheid een preferentie.

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

Actief in thema's

 

Artikelen

  • Grensverlegger Vandereng verduurzaamt kunststof

    Kunststofproducent en partner Van der Eng bestaat al een ruime eeuw, maar dat betekent niet dat het bedrijf innovatie uit de weg gaat. „Integendeel”, zegt directeur Ernst de Haas. „Productvernieuwing en arbeidsinnovatie staan bij ons voorop.”

 

 

 

 

Tags: