Partnerbijeenkomsten

Van Boardroom tot Business

Ondanks de drukke agenda’s vonden een twintigtal partners de weg naar Spaarnelanden voor de vijfde partnerbijeenkomst in 2018 ‘Van Boardroom tot Business’.

Kennismaking

Brigitte gaf aan waar BeterBusiness achter de schermen druk mee is. Een paar items:

  • Samenwerking met Startups in Haarlem en omstreken in kader van krachten bundelen.
  • Aandacht voor de ‘Week van het Werk’ op 2, 3 en 4 oktober. Mis dit niet, want nieuwe talenten dienen zich aan!
  • De ‘Coalitie van Technologie en Inclusie‘ wil technologie in het werk nog meer inzetten voor mensen met een beperking. Klik hier en lees er alles over.  Doe jij mee met de Challenge?
  • In veel college programma’s wordt gesproken over ‘Samen Doen’. We zijn druk bezig om bijeenkomsten met nieuwe college’s in de regio te organiseren. We houden jullie op de hoogte.

Eerste aanzet voor gesprek bij de drankjes en hapjes na afloop

Alle partners gave in een korte pitch aan waar ze mee bezig zijn. Ook belangstellenden waren aanwezig en aspirant partners. Een veel gehoord woord was ‘we zijn actief om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt weer vol-waardig mee te laten doen’. We juichen dat van harte toe. Daarnaast zijn de partners actief met innoveren en verduurzamen. dat sloot mooi aan bij de presentaties en gesprek dat volgde.

Spaarnelanden Robert Oosting woont zijn hele leven al in Haarlem en sinds enkele jaren ook werkzaam in Haarlem als directeur van Spaarnelanden. ‘De aarde die ons zo veel geeft gaat aan mijn hart!’ Hij vroeg zich hardop af wat hij zijn kleinkinderen gaat vertellen als ze vragen wat hij gedaan heeft om deze pracht planeet gezond te houden?
Spaarnelanden is een veelzijdig bedrijf met meest recent IZoof en meer om CO2, NOX en andere stoffen te verminderen. Heel recent wordt zichtbaar gemaakt wat je bespaart als je een rit doet met een IZoof!

Steward Redqueen is een advies organisatie waar Wouter met hart en ziel in werkt. Hij is een nieuwe partner die de aanwezigen mee neemt in zijn wereld van Multinationals en de verduurzaming. “Er gaat veel veranderen de komende jaren. Met name door de pricing van CO2, gaan we stappen zetten.” Een positief geluid!

Kort maar krachtig leidde Brigitte het gesprek met de heren over hun passie, ervaringen en toekomst. Veel positieve geluiden maar wat in beide verhalen opvalt is: Verduurzaming aanpakken is alleen te doen als het ‘vanuit je jezelf komt’ en ‘je een lange adem hebt.’

Het gesprek gaf het startschot om bij heerlijke drankjes en hapjes met elkaar in gesprek te gaan. Partners met elkaar in business is mooi om te zien!

Nagenieten kunt u weer door de lens van huisfotograaf Jeoffrey Eigeman omdat Onno van Middelkoop helaas niet aanwezig kon zijn. We wensen Onno veel beterschap.