Partnerbijeenkomsten

Trossen Los 2018 met ’t Smidtje Canal Cruises

De weergoden waren ons zeer goed gezind op onze vaarttocht met de sloep van ’T Smidje met de wijnproeverij van Cathy Moerdijk. Onder een stralende zon met verkoelend briesje voeren we door de wateren van Haarlem met een 30 tal partners.

Kennismaking

Voor vertrek werden alle partners, die van het eerste uur en de nieuwe, onder genot van een glas Prosecco aan elkaar voorgesteld. Loes Bierenbroodspot kondigde aan dat de partners bij  Deloitte op 5 november van harte welkom zijn voor een bezoek aan dit unieke gebouw! Daarna de boot in waar de gesprekken en kennismaking werden voorgezet.

Presentjes van Martin Schilder

Bij Martin Schilder aangekomen hielden we even de boot stil, omdat presentjes werden aangereikt. Een heel attent gebaar van de kersverse Accountmanager Bedrijfswagens Michael Sanders!

Wijnproeverij

Voor deze bijeenkomst hebben wij aan wijndeskundige Cathy Moerdijk, oprichter van Cathy’s Taste, gevraagd voor ons een aantal wijnen te selecteren.  Cathy is altijd op zoek naar wijnen met iets extra’s, met een verhaal cq.  boodschap. Bij voorkeur bio biodynamisch en veganistisch. De wijnen die jullie geproefd hebben zijn uit haar 3e ‘Sixpack’ editie, klik hier.

Cathy is samen met Master chef echtgenoot Imko Binnerts, eigenaar van Boutique Hotel Villa Restaurant Wijn Bar & Bistro Puur Zee te Wijk aan Zee (bestempeld als DE beste viskeuken van NL in mei editie Volkskrant 2018). Op 1 oktober vindt hier ook de bijeenkomst ‘Koken met Directeuren plaats o.l.v. chef-kok Imko Binnerts. Cathy zal ook dan haar wijnkennis perfect weten te combineren bij de gerechten van Imko.

Met deze boottocht ronden we het eerste half jaar af BeterBusiness af. Vakanties staan voor de deur, waarin we weer de batterij kunnen opladen. We kijken uit naar de activiteiten in het najaar! Elkaar opzoeken (Verbinden) en uitwisselen van business plannen en wensen geeft weer ruimte voor nieuwe mogelijkheden (Richting) die tot business kunnen gaan leiden (Verandering). We brengen jullie graag ook buiten de bijeenkomsten met elkaar in contact. Mail ons en we pakken het op!

Nagenieten kunt u weer door de lens van huisfotograaf Onno van Middelkoop.

 

 

Tags: