Raad van Aanbeveling

Voorzitter Ondernemers Vereniging IJmond

Ton van der Scheer

Al vele jaren actief binnen de IJmond, kan ik zeggen dat de ondernemers zich over het algemeen goed georganiseerd hebben en hier actief gebruik van maken. Zij beschikken met de FED IJmond, HOV IJmond, OHBU en MKB over een prima functionerend platform waarin men elkaar en op het politieke vlak regelmatig ontmoet. Op zich zou je zeggen geen reden om nog een extra netwerkorganisatie te beginnen in de IJmond.

BeterBusiness Haarlem-IJmond heeft met haar concept van het in contact brengen van ondernemers in de regio, via internet en bijeenkomsten met het oogmerk om onderling meer zaken met elkaar te doen, laten zien dat zij waarde kan toevoegen aan bestaande netwerken.

Vanuit de gedachte dat het bevorderen van het zaken doen met elkaar gestimuleerd wordt door elkaar meer te zien en op te zoeken, draag ik het initiatief om ook in de IJmond actief te zijn een warm hart toe.

Klik hier voor de partnerpagina van de OV IJmond.

 

 

 

Artikelen

  • College Carrousel Velsen – 18 april 2019

    Op donderdag 18 april 2019 was het zover; de langverwachte College Carrousel Velsen! Burgemeester Frank Dales en wethouders Bram Diepstraten, Marianne Steijn en Floor Bal gingen in gesprek met ondernemers in de regio over het lokale Collegeprogramma ‘Velsen komt naar je toe!’.

  • College Carrousel Velsen

    Tijdens de College Carrousel Velsen gaan we, na een presentatie door burgemeester Frank Dales, met de wethouders in gesprek over de hoogtepunten uit hun portefeuille, waarbij partners in een carrousel van 3 rondes de gewenste onderwerpen met de bestuurders kunnen bespreken. 

  • OV-IJMOND

    Als grote belangenbehartiger van circa 500 aangesloten ondernemers heeft OV IJmond verbinden, behartigen en netwerken als doelstellingen.

 

 

 

 

Tags: