Thema’s

Wat zijn

Thema’s

In deze rubriek brengen we ondernemers thematisch met elkaar in contact. De thema’s zijn allemaal actueel in de Metropool Regio Amsterdam, specifiek ook in IJmond en Zuid-Kennemerland. BeterBusiness partners nodigen elkaar uit of wij initiëren een bijeenkomst over een van de thema’s. Door de korte lijnen met specialisten bij de Provincie en Gemeenten, vergroten we ook onze invloed in de regio.

Arbeid

Past de opmerking "werken voor je geld" nog wel in deze tijd? Wie is een Inclusief Ondernemer? Als automatisering steeds sneller gaat, hoe kun jij je werknemers daarin meenemen? Werk je samen met Start-ups? Is jouw voorkeur vast personeel of juist flexibel zijn?

Duurzaamheid

Binnen BeterBusiness zijn de volgende partners actief in dit thema: Hotel Haarlem, Imbema, Rabobank, ING, BK Ingenieurs en Breman Woningbeheer.

Gezondheid

Gezonde geest in een gezond lichaam is een oud gezegde dat nog steeds actueel is. En er geld ook een gezond bedrijf heeft gezonde werknemers? Hoe past u gezondheid toe in het bedrijf? Gezond personeel betekent hogere omzet en lagere kosten!

Veiligheid

Enkele dag in het nieuws de cybercriminaliteit. Overheid en bedrijfsleven worden geconfronteerd met cybercriminelen. Hoe je hier tegen te wapenen? Welke IT oplossingen heb je nodig? Hoe kun je hierin samenwerken met elkaar? En is de hardware van je veiligheid in orde?

Mobiliteit

Is de zelf rijdende auto binnen 5 jaar te zien in de straten van IJmond en Zuid Kennemerland? Rijdt meer dan 50% van werknemers werkzaam in een straal van 10 km met een (elektrische) fiets naar het werk? Hoe ga jij als ondernemers profiteren van het nieuwe bewegen in en om de metropool regio Amsterdam?

Ondernemer

Succesvolle ondernemers beschikken over een flinke dosis creativiteit, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht. Bovendien zijn zij in staat om (bewust) risico's te nemen en zeer resultaatgericht te werk te gaan. Een goede omgang met deze hectische levensstijl gaat gepaard met een goede verzorging van de innerlijke én uiterlijke mens. In het thema 'Ondernemers' presenteren wij dan ook partners die u hierbij kunnen ondersteunen en/of begeleiden.

Vermogen

Geld moet rollen of hou je het liever vast? Zijn nieuwe vormen van geld lenen bekend bij je? is jouw investering te financieren en hoe? Niemand luistert naar je plan en jij ziet er toekomst in? Geld is dat nog wel echt of zijn het cijfers geworden?