Techport Inspiratietafel: Een leven lang presteren

Techport Inspiratietafel: Een leven lang presteren

“Een leven lang leren”, of scherper nog, “Een leven lang presteren”, zijn korte oneliners waar niemand tegen kan zijn. Maar hoe implementeer je een professionele, maar vooral praktische “leercultuur” in jouw bedrijf? Techport nodigt jou uit voor een inspirerende, open Innovatietafel, waarbij bedrijven met elkaar hun kennis en ervaring delen om versneld aan de slag te gaan.

Techport ziet het verbeteren van de leercultuur als kans voor het bedrijfsleven in de regionale Maak- en Onderhoudsindustrie om hun marktpositie duurzaam te verbeteren en aansluiting met de arbeidsmarkt te optimaliseren. Samen met het House of Skills kwamen wij praktische oplossingen tegen bij Boon Learning en Meemaken BV. Hun kennis en ervaring willen wij in deze gratis toegankelijke en informele sessie met jullie delen en verrijken met jullie eigen ervaringen. Denk daarbij aan oplossingen als een persoonlijke “leerkluis” en “skills paspoort” voor de medewerkers.

De bijeenkomst is bedoeld voor HRM managers van bedrijven of managers die verantwoordelijk zijn voor talentontwikkeling en -begeleiding binnen hun bedrijf.

Innovatietafel: “Een leven lang presteren”

Datum: 26 november
Tijdstip: 16.00 – 18.00 uur

Plaats: Selmers Beverwijk (exacte locatie volgt na aanmelding).

Vanzelfsprekend volgens alle veiligheidsrichtlijnen van het RIVM.

Let op! Mocht het onderwerp je aanspreken, maar kan/wil/mag je niet aanwezig zijn bij deze fysieke bijeenkomst, stuur dan toch een bericht naar Theo Koster, zodat voor die groep in een later stadium een online bijeenkomst over dit onderwerp wordt georganiseerd.

Gratis deelname! Aanmelden verplicht (max 15 plaatsen beschikbaar).

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Theo Koster theo.koster@techport.nl

Meer informatie: 06-50245261

Klik hier voor meer informatie over deze Inspiratietafel.

 

 

Tags: