Raad van Aanbeveling

Directeur van de Post Verkade Groep

Saskia Post

Post Verkade Groep ontvangt u graag met uw gezelschap op haar fraaie locaties. Het Oude Slot in Heemstede, de Theeschenkerij in Heemstede en Landgoed Waterland in Velsen Zuid, waar ook een Hotel in is gevestigd met 34 bedden.

Voor zowel een vergadering, borrel, privé diner, bedrijfsfeest en huwelijksdag zeer geschikt. Er wordt in huis a la minute gekookt. Beide locaties zijn een geweldige verrassing en het is er goed toeven.

Ik ben een echte fan van Beter Business en betrokken vanaf het begin van haar ontstaan. Vooral de betrokkenheid van de bestuurders van de diverse gemeenten is uniek te noemen. Alle leden zijn zeer betrokken en men ontmoet op bijeenkomsten voornamelijk directieleden en beslissers.

Klik hier voor de partnerpagina van Post Verkade Groep.

 

 

 

Artikelen

  • Spring in Sales

    In maart 2017 organiseerde BeterBusiness met partner Post Verkade Groep het event ‘Spring in Sales’ in Het Oude Slot. Sales Diva Muriël Versluis gaf tijdens haar workshop ‘Spring in Sales’, praktische tips om ieders mindset te verbeteren over sales.

  • Post Verkade Groep

    Met twee prachtige bedrijven, Het Oude Slot in Heemstede en Waterland in Velsen, is de Post Verkade groep toonaangevend voor het top segment zakelijk en particuliere markt.

  • Trossen los en varen

    Ter voorbereiding op de vakantie waren de partners op 15 juni 2015 uitgenodigd om deel te nemen aan de inmiddels traditiegetrouwe rondvaart met onze BeterBusinesspartner ‘Post Verkade Cruises’. Met de Adriaen Pauw, een van de luxe boten van Post Verkade Cruises, vertrokken wij vanaf de Conradkade/Waarderpolder voor een mooie tocht over het Spaarne naar de Mooie Nel.

 

 

 

 

Tags: