Raad van Aanbeveling

Supervisory Board member van Imbema

Robert Bloemers

BeterBusiness heeft sinds haar oprichting bewezen in een behoefte te voorzien. Het is opvallend, dat de wens tot netwerken en zelfs de wens tot effectief zaken doen met elkaar zo overtuigend tot explosieve deelname aan de netwerkbijeenkomsten heeft geleid. Niet voor niets is BeterBusiness tot het beste regio-netwerk uitgeroepen door KennemerBusiness, een staaltje van collegialiteit onder concurrenten!

Nu dient het vliegwiel zodanig in beweging te worden gehouden, dat de vonken eraf vliegen!

Klik hier voor de partnerpagina van Imbema.

 

 

 

Artikelen

  • Duin & Kruidberg Conventie 2020

    De Duin & Kruidberg Conventie wordt jaarlijks georganiseerd voor de top van het bedrijfsleven en bestuurders in Noord-Holland. In 2020 vindt de Duin & Kruidberg Conventie plaats op 9 maart…

  • Partners op werkbezoek in New York met Haarlem2Harlem

    In 2017 tekenden de burgemeesters van Haarlem en Harlem een intentieverklaring voor een samenwerkingsverband. Nu gaan we, samen met beiden gemeenten, partners en initiatiefnemer Innovate Today, op werkbezoek in New York van 7 t/m 10 april!

  • Partnerbijeenkomst bij Imbema op 25 februari 2019

    Heden ten dage spreken we van ‘Imbema de leverancier van oplossingen’. Door Internet of Things en daarin samen te werken met andere bedrijven heeft Imbema een nieuwe unieke plek veroverd. Op maandag 25 februari jl. maakten we kennis met de volle businessbreedte van het bedrijf!

 

 

 

 

Tags: