Partners

Robin Clement

RGS Groep

In 1959 legde Hermannus Nijkamp de basis voor het huidige RGS. Iets minder dan veertig jaar later nemen zijn zoons Mannus en Jan zijn taken over en inmiddels geeft kleinzoon Herman leiding aan ons bedrijf. De drie generaties Nijkamp hebben RGS weten uit te bouwen tot een duurzaam bedrijf dat meedoet in de top tien van Nederlandse ondernemingen actief in onze sector.

RGS is dus écht een familiebedrijf. En alles waar u bij die term aan denkt, geldt ook voor ons. Korte lijnen, afspraak is afspraak, sociaal betrokken, een stabiele en sociale bedrijfscultuur, betrouwbaar: dit alles zit in ons bloed. Daarnaast koesteren wij de banden met onze relaties. Veel van onze opdrachtgevers behoren al jarenlang tot onze trouwe klantenkring. Ook is er binnen ons bedrijf weinig verloop. Veel van onze medewerkers zijn al jaren bij ons werkzaam. Dit zorgt ervoor dat wij veel kennis en ervaring in huis hebben, wat bijdraagt aan een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. En daar plukt u de vruchten van.

Of het nu gaat om circulaire projecten, traditionele sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering, recycling, betonzagen of transport: vanuit onze vestigingen in Rijssen en Amsterdam kunnen wij iedere opdracht aan. Duurzaam werken is daarbij voor ons de leidraad. Door ons kundige personeel en specialistische materieel zijn wij een totaaloplosser die ontzorgt. Duurzaam werken is daarbij voor ons de leidraad. Onze opdrachtgevers kwalificeren ons als betrokken, betrouwbaar en innovatief. Die kwaliteiten koesteren we.

Circulaire economie, duurzaam hervormen

RGS Groep is een belangrijke speler in de circulaire economie van vandaag en van morgen. In deze economie staat het duurzame gebruik van planeet aarde centraal. Dat betekent dus dat onze acties van vandaag vormgeven aan de dag van morgen. Daarom noemen wij onszelf geen slopers. Wij zijn duurzame hervormers. Vandaag hervormen wij bestaande bouwstoffen om tot nieuwe grondstoffen. Zo creëren wij een duurzame basis voor morgen.

RGS begrijpt de belangrijke rol die het speelt bij het realiseren van een circulaire economie. Daarom hebben wij ons vanuit onze circulaire visie ontwikkeld van een sloopbedrijf tot een urban engineer. Tot een expert die in staat is om bestaande structuren te herscheppen en te hervormen tot hoogwaardige grondstoffen. Producten worden zoveel mogelijk hergebruikt zonder bewerking van het materiaal en vinden direct vanaf de locatie hun weg naar bouwbedrijven, handelaren of andere eindgebruikers. Materialen die niet direct kunnen worden hergebruikt, bewerken wij zelf of samen met onze partners om daarna zo hoogwaardig mogelijk terug te brengen in de kringloop. Er gaan dus géén kostbare materialen verloren.

RGS… Reshaping today, creating tomorrow.

BeterBusiness ging langs bij Robin Clement op een slooplocatie. Bekijk de video hier:

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

 

 

 

 

Tags: