Resultaten

BeterBusiness versterkt verbindingen.
Onze aanpak levert resultaat, en daar zijn we trots op. Door onze manier van werken worden waardevolle matches gerealiseerd tussen de partners. Zo werkt BeterBusiness al vijftien jaar, met groeiende positieve aandacht.

Bekijk hieronder een kleine greep uit de samenwerkingen en resultaten van partners.

RGS + Gemeente Haarlem

Bij RGS Groep is duurzaam slopen -of zoals RGS het noemt: hervormen- de leidraad. Bij RGS hebben ze de expertise om producten en bouwstoffen terug te laten keren in de technische en materiële kringloop.
Bij de gemeente Haarlem liggen grote ambities tot het verduurzamen van de stad. BeterBusiness bracht gemeente Haarlem daarom in contact met RGS. Samen spraken zij over de waarde van duurzaam ‘slopen’ en het opstellen van een materialenpaspoort voor gebouwen.

NL In Business

Raaf & Wolf + NLinBusiness

Kansen voor business in het buitenland vergroten? Diverse partners zijn actief met elkaar aan de slag gegaan. NLinBusiness is o.a. met partner Raaf & Wolf in contact en de eerste stappen naar internationalisering zijn gezet. 

Wil jij ook je buitenlandmarkt vergroten of revitaliseren? Dan brengen we je graag in contact met NLinBusiness.

Villa Westend Logo Resultaat
spaarne_vrienden

Villa Westend + Vrienden van Spaarne Gasthuis

De BeterBusiness partnerbijeenkomst bij Villa Westend heeft er toe geleid dat Amanda Ros (Villa Westend) en Wendy Roos  (Vrienden van Spaarne Gasthuis) een vervolgafspraak hebben gemaakt. Dat vervolg gesprek heeft veel nieuwe ideeën opgeleverd hoe zij elkaar kunnen versterken. De plannen worden nu nader uitgewerkt.

Alpha Security + Cupola XS

Partner Alpha Security heeft de alarmopvolging opdracht gekregen voor de nieuwe Koepel in Haarlem. Dit resultaat kwam mede tot stand door de contacten die BeterBusiness heeft met partner CupolaXS bij de Koepel. Soms heb je namelijk meer achtergrondinformatie nodig om een deal te sluiten. We zijn blij dat BeterBusiness die heeft kunnen geven. We wensen Alpha Security veel succes met deze mooie opdracht.

Cupola XS + Nova College

Cupola XS creëert in de Haarlemse Koepel een community van techbedrijven, publieke stakeholders, kennisinstellingen, digitale opleiders, corporate teams en natuurlijk vele mkb-ondernemers en medewerkers. Zij ontmoeten elkaar en delen kennis tijdens de diverse onderdelen van de Cupola XS programmering. Een van deze onderdelen is XS Talent. En daarin hebben Cupola XS en Nova College een mooie verbinding gelegd: want BeterBusiness partner Nova College gaat actief meedoen en bijdragen in dit onderdeel.

Excellentum
de-droomfabriek-wit-beterbusiness

Excellentum + De Droomfabriek

In het vinden van de juiste kandidaat voor een functie, spreekt Bram Markusse, Excellentum, regelmatig met opdrachtgevers en kandidaten die behoefte hebben aan begeleiding om medewerker en functie beter bij elkaar te laten ‘passen’. Partner Tjerk Lerou, De Droomfabriek, biedt deze begeleiding! BeterBusiness koppelde deze twee partners daarom aan elkaar. Een mooi gesprek tussen beide partners leidt nu tot een sterke samenwerking!

Gasservice | Gaswacht + Cirkelstad

De presentatie van Eric de Kriek, Gasservice/Gewacht, en Michel van Ruyven, Hollands Lof, over de nieuwe businesslijn met de naam Kwanta Comfort tijdens de BeterBusiness Boost van 13 september bij Villa Westend was voor Brigitte Kool, Cirkelstad, aanleiding om nader kennis te maken met Eric. Tijdens een vervolggesprek werd duidelijk dat de nieuwe weg van Gasservice/Gaswacht prima past bij de Cirkelstad vragen, namelijk een installateur betrekken in de die voor de zakelijke MKB-markt meedenkt en gebruik maakt van gasloze verwarmingssystemen. 

RAW Paints + Circulair BouwLab

In Haarlem wordt op het terrein van partner 3D Makers Zone een lab (her)gebouwd met onderdelen van een pand uit Almere. Dit pand wordt doorontwikkeld met innovatieve, duurzame elementen. In de nieuwe bouwhub kan de hele bouwketen straks experimenteren met circulaire en duurzame toepassingen in combinatie met technologische innovatie. BeterBusiness is samen met een aantal partners nauw betrokken in dit proces. Via het platform haakt nu ook partner Willemijn Wortelboer, RAW Paints, aan in het Circulair Bouwlab. RAW Paints produceert duurzame verfpoeder op basis van mineralen en gebruikt géén water in de productie noch in transport.

Testimonials

Aanbevelingen van partners

Word partner

Wil je nieuwe business ontwikkelen met goede partners? Zoek je nieuwe ideeën of innovaties die positief effect hebben op de omzet of kosten? Een partnerschap met BeterBusiness brengt je verder.