Partners

Rik de Fluiter

Raaf en Wolf

Raaf&Wolf bestaat sinds 2016, maar met alle medewerkers samen is er ruim tachtig jaar expertise in Marketing en Digital Sales opgebouwd.

We kennen alle ins en outs en zijn er van overtuigd dat er nog veel kan en moet worden ontwikkeld op deze belangrijke terreinen. Raaf&Wolf onderkent dat de klassieke manier van werken- waarbij Sales en Marketing toch veelal ieder hun eigen ding deden – niet meer past in deze door digitale data gedreven wereld.

De kracht van een onderneming zit in het feit dat er een duidelijke visie is op de toekomst en dat de directie haar missie inspirerend laat zijn voor medewerkers en klanten. Dit leidt tot groei en verbetering van de positie in de markt. Instrumenten in dit proces zijn het marketing- en salesbeleid, Twee bedrijfsonderdelen die net als raven en wolven alle data, kennis en kunde moeten gaan delen om zo in eendrachtige samenwerking de ‘prooi’ te vangen.

Raaf&Wolf draagt hier op velerlei manieren aan bij. Bijvoorbeeld door advies, creatieve concepten en realisatie als het gaat om merkenbouw, campagnes, arbeidsmarktcommunicatie, videoprojecten, evenementen en alles wat daaraan annex is.

Raaf&Wolf
Sales&Marketing in de digitale wereld

Bekijk hier de showreel van Raaf&Wolf.

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

Artikelen

  • Partnerbezoek Raaf & Wolf

    Maandag 10 februari 2020 troffen partners van BeterBusiness elkaar op het spectaculaire Slachthuisterrein in Haarlem. In de Bar van het Slachthuisterrein was het aan Rik de Fluiter, eigenaar van Raaf & Wolf, om zijn bedrijf te presenteren.

  • Partnerbijeenkomst Raaf & Wolf

    Op maandag 10 februari 2020 neemt Rik de Fluiter, directeur van reclamebureau Raaf & Wolf, ons mee in een verhaal over marketing en sales in de digitale wereld.

 

 

 

 

Tags: