Nieuws

Partners op werkbezoek in New York met Haarlem2Harlem

Haarlem heeft als ‘naamgever’ van Harlem een nauwe band met het New Yorkse stadsdeel. Sinds 2017 is er een intentieverklaring voor een samenwerking ondertekend door burgemeester Jos Wienen van Haarlem en Gale Brewer van Harlem.

De samenwerking is een initiatief van partner Innovate Today en spitst zich vooral toe op economie, cultuur en educatie. De twee gemeenten, het Nederlandse consulaat-generaal in New York, Innovate Today en de Metropoolregio organiseren voor 7 tot en met 10 april een werkbezoek om die samenwerking meer inhoud te geven en te verdiepen. Het werkbezoek bevat onder meer netwerkbijeenkomsten op de Clipper Stad Amsterdam die dan in New York ligt aangemeerd.

Samen met o.a. partners Imbema, Köster Advocaten en balanceyourlife.nu is BeterBusiness erbij! Wij wensen alle deelnemers veel plezier!

 

 

 

Artikelen

  • balanceyourlife.nu

    balanceyourlife.nu is een internationaal opererend netwerkmarketingbedrijf en focust zich op hoogwaardige lifestyle-producten die belangrijk zijn voor welzijn, welbevinden en gezondheid.