‘Trossen los en varen’ met Smidtje Canal Cruises

‘Trossen los en varen’ met Smidtje Canal Cruises

Ontspannen varen met partners

Elk jaar ervaren veel partners weer hoe heerlijk ontspannen en productief het varen met partners is! De wereld glijdt aan je voorbij. De drankjes zijn koel. De hapjes smaken op het water weer extra lekker. En de gesprekken? In ontspannen sfeer zijn er nieuwe ontmoetingen, worden bedrijfsontwikkelingen besproken en nieuwe afspraken gemaakt.

Water is zo essentieel in onze regio. Neem de sluis bij IJmuiden, het kanaal naar Amsterdam, het Spaarne in Haarlem. Levensaders, die voor veel werk en een fijn leefklimaat zorgen.

Om 16.30 u ontvangen we jullie met een glas prosecco van Cathy’s Taste in het Boothuys. Afmeren is om 17.00 u  in de sloep van Smidtje Canal Cruises aan het Spaarne. Tijdens de tocht over het Spaarne genieten we  van de wijnen van Cathy’s Taste en is er alle ruimte om elkaar te spreken. We doen ook bijzondere plekken aan. Rond de klok van 18.30 u meren we weer af.

Op deze manier partners weer ontmoeten kun je misschien wel ‘een feestje’ noemen.  Aanmelden kan door even een mailtje te sturen.