Partnerbijeenkomsten

Groeiend Vermogen!

Op 30 november jl. organiseerden Spaarne Accountants & Belastingadviseurs BV, Finance Partners en Kredietunie Kennemerland een bijeenkomst over ‘Groeiend Vermogen’. Het was een interessante kennismaking met deze BeterBusinesspartners, die zich alle drie op betrokken wijze bezighouden met ‘vermogen-balans-investeren-beheren-groei’.

Deze kwalitatief hoogstaande bedrijven namen de partners mee in hun bedrijfsvoering en in hun business aanpak. Ook deelden zij hun kennis over hoe je kunt investeren in de lokale economie mét groei van je eigen vermogen en waarom investeren en groei nu zo belangrijk is.

Investeren in de lokale economie mét groei van je eigen vermogen.

 

Het was weer een mooie gelegenheid om nader kennis te maken én de onderlinge contacten aan te halen. Ook deze bijeenkomst was een mooi staaltje coöperatieve samenwerking.

 

Hartelijk dank voor ieders medewerking en dank aan de partners voor hun bijdrage aan deze interessante bijeenkomst. Bent u nog geen partner en wilt u een volgend evenement van BeterBusiness ook meemaken, mail dan naar info@beterbusiness.nl.

 

Klik hier voor alle foto’s van onze fotograaf Onno van Middelkoop.