Partnerbijeenkomsten

Partnerbijeenkomst bij Telstar

Vrijdag 1 november 2019 zaten wij na een gezellige inloop in de bestuurshoek met koffie en thee klaar voor de bijeenkomst bij partner SC Telstar 1963.

Partners aan het woord

Tijdens de introductie kwamen alle partners aan het woord om zich voor te stellen en een korte update te geven over wat er bij hen speelde. Brigitte verduidelijkte daarbij de onderlinge verbindingen tussen partners. Daarnaast werd de aanwezige nieuwe BeterBusiness partner Duizend1, Madelon van Kooten, nog even speciaal welkom geheten.

Ook werden de business thema’s toegelicht. Zo is er een bijeenkomst geweest van de financials en wordt er nu de mogelijkheid aan partners geboden om investeringsaanvragen in de dienen bij BeterBusiness.

Soms is het voetbal op de vrijdagavond een onderbreking van het echte werk.

Pieter de Waard

Na deze partnerronde was het woord aan Pieter de Waard, al veertien jaar voorzitter van Telstar. De ambities zijn groot, en dat vraagt om inzet van iedereen. Telstar heeft een kleine begroting en een groot hart. “Soms is het voetbal op de vrijdgavond een onderbreking van het echte werk” knipoogde Pieter. “Want met de stichting Telstar in de Wijk scoort de club ook maatschappelijk, zoals met de initiatieven School’s Cool en de Telstar Street League.” 

Deze unieke aanpak is de KNVB bekend. “Nu nog de presentatie”, aldus Pieter. Hij was graag Bondsvoorzitter van de KNVB geworden, maar wie weet gebeurt dat nog een keer. Veel respect voor Pieter en SC Telstar!

Vervolg van het programma

Na deze gesprekken volgde de rondleiding door het stadion en eindigden we met een hapje en drankje. Enkele partners bleven dineren en zagen daarna de wedstrijd tegen Jong Utrecht. Deze was niet onverdienstelijk; Telstar boekte 2-0 winst. Partner Olympia voorspelde de juiste uitslag en viel daarmee in de prijzen.

Geniet van de foto’s van het partnerbezoek aan Telstar, gemaakt door huisfotograaf Onno van Middelkoop.

 

 

Tags: