Agenda

Partnerbijeenkomst bij Spaarne Gasthuis

Op dinsdag 2 juli 2019 gaan we op bezoek bij partner Spaarne Gasthuis! In een exclusief interview met Kees Wolse, lid van de RvB van het ziekenhuis, gaan we dieper in op ‘mensgerichte zorg’ in een ziekenhuis. Ook de samenwerking met bedrijven komt aan bod, en vanuit het thema arbeid de vraagstelling; ‘hoe om te gaan met chronisch zieken en werk?’.

Mensgerichte zorg; wat betekent dit nu eigenlijk en hoe gaat het bestuur van een ziekenhuis hiermee om?

Programma

Het programma voor 2 juli ziet er als volgt uit:

16:00 – Ontvangst bij Spaarne Gasthuis
16:30 – Aanvang en welkom
16:45 – Interview met lid RvB; Kees Wolse
17:00 – Introductie Veerle Struben over ‘Innovatie in het ziekenhuis’
17:45 – Afsluiting | BeterBusiness | Agenda komende periode

Locatie

Deze partnerbijeenkomst vindt plaats op de locatie Hoofddorp, adres Spaarnepoort 1. U wordt verwacht in restaurant ‘De Stroming’.

Kees Wolse

Kees Wolse (1969) is sinds november 2014 lid van de raad van bestuur van het Spaarne Gasthuis met onder andere de portefeuilles Financiën en ICT. Hij studeerde bedrijfseconomie en heeft ruime ervaring in de gezondheidszorg. “De impact van snelle technologische veranderingen in de wereld zien wij terug in de zorg. Wij stellen ons altijd de vraag hoe wij nieuwe technologie kunnen toepassen om topzorg te leveren. Een voorbeeld is de digitale uitwisseling met patiënten. Wij vinden het belangrijk dat alles voor de patiënt goed geregeld is, van de voordeur van de patiënt tot aan een bezoek aan de specialist.”
Bron: website Spaarne Gasthuis

Innovatie in het ziekenhuis

Veerle Struben – creatief adviseur van de Spaarne Gasthuis Academie – wil samen met haar innovatieteam binnen het ziekenhuis ‘leren beter maken’ voor iedereen; voor de professional én voor de patiënt. Veerle vertelt tijdens onze partnerbijeenkomst meer over haar visie op hoe een ziekenhuis creativiteit en ondernemerschap kan (en zou moeten) stimuleren. ‘Durf, samen en netwerk’, lezen we op haar blog. We zijn benieuwd naar haar verhaal!

Vrienden van het Spaarne Gasthuis

Het Spaarne Gasthuis biedt naast de beste zorg ook een vriendelijke, gastvrije omgeving. Met hulp van de Vrienden is het mogelijk extra voorzieningen te realiseren die niet uit het zorgbudget betaald kunnen worden. In de ruimte waar u wij tijdens deze partnerbijeenkomst ontvangen zijn al mooie resultaten te zien die mede dankzij de Vrienden van het Spaarne Ziekenhuis mogelijk werden gemaakt.

Aanmelden

Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen. Uw inschrijving is definitief als wij dit per mail aan u hebben bevestigd. Bent u nog geen partner maar wilt u wel graag aanwezig zijn bij deze bijeenkomst om kennis te maken met ons platform? Neem dan gerust contact met ons op!


12

JaNee