Partnerbijeenkomsten

Partnerbijeenkomst bij Imbema op 25 februari 2019

Op maandag 25 februari jl. hebben de partners van BeterBusiness kennisgemaakt met Imbema. Voorafgaand aan de presentatie van Alexander Bloemers werden de aanwezigen op de hoogte gebracht van het plotselinge overlijden van founder en ambassadeur van BeterBusiness Simon Paagman. Degenen die hem gekend hebben waren geschokt. Simon heeft BeterBusiness gebouwd op drie krachtige pijlers: Verbinding-Richting-Verandering. Brigitte gaf een korte schets van de activiteiten en inzet van Simon. Donderdag 28 februari is een In Memoriam verzonden aan alle partners en bestuurders. En, zoals Simon het had gewild, gingen we over tot de kennismaking met Imbema.

Welkom door Robert Bloemers bij het familiebedrijf Imbema

Robert Bloemers heette iedereen welkom en beaamde dat Simon dit ook zo gewild zou hebben. De derde generatie Bloemers is inmiddels actief in het familiebedrijf Imbema, daarom gaf Robert het woord aan zijn zoon Alexander Bloemers. Alexander bracht met veel humor en snelheid de breedte van Imbema in beeld. Verandering is  het woord dat al een paar jaar geleden de aanzet was tot bezinning en koerswijziging binnen Imbema.

Leverancier van oplossingen

Heden ten dage spreken we van ‘Imbema de leverancier van oplossingen’. Door Internet of Things en daarin samen te werken met andere bedrijven heeft Imbema een nieuwe unieke plek veroverd. “Eigen platforms hebben met de daaraan gekoppelde data, is cruciaal” aldus Alexander. Maar wat er ook verandert, één ding blijft altijd voorop staan: “Komen tot de kern van de vraag van de klant. Én de lange-termijn samenwerking met de klant en zakenpartners”.

Snel schakelen naar de markt is de manier waarop Imbema zich blijft ontwikkelen. Het 70-jarig bestaan kan zo nog 70 jaar zeker doorgaan!

Rondleiding

Partners waren onder de indruk en de rondleiding gaf nogmaals een keer een goede look and feel van dit Haarlemse bedrijf. Hartelijk dank Robert en Alexander voor jullie warme ontvangst, het verhaal over Imbema en de geslaagde afsluitende borrel. Voor alle informatie over Imbema kijk op de website.

Onder het genot van een drankje en een heerlijk hapje van Vijn Partyservice werd nog volop met elkaar gesproken en er werden afspraken gemaakt. Ook was de bijeenkomst een mooi moment voor het tekenen van de overeenkomst met kersverse partner Dura Vermeer Infra regio Noord-West. Dank Jeroen Turenhout en nogmaals van harte welkom!

Nagenieten kunt u weer door de lens van huisfotograaf Onno van Middelkoop.

 

 

Tags: