Partnerbijeenkomst bij Figeekade

Partnerbijeenkomst bij Figeekade

Op maandag 14 oktober 2019 gaan we op bezoek bij partner Vincent Kleintjens van Figeekade, HENDRIK FIGEEWEG 3L HAARLEM. We krijgen een exclusieve rondleiding én een interview met deze bijzondere Haarlemse ondernemer. Figeekade belichaamt voor Vincent Kleintjens zijn stijl van ondernemen: Durven en Doen.

800 Zonnepanelen op het dak, energie-opslag in de wand van de loods én circulair bouwen; welkom bij Figeekade!

Interview met Vincent Kleintjens

In een exclusief interview vertelt Vincent ons meer over circulair bouwen, zijn CO2-neutrale ambities en zijn plannen met het nog te bouwen deel van het terrein. Als innovatieve én inventieve pionier toont Vincent vernieuwend en vooruitstrevend ondernemerschap met een gedurfde aanpak. Wat drijft hem en wat is zijn visie? Een gesprek waarbij ook de BeterBusiness thema’s mobiliteit, duurzaamheid en circulariteit aan de orde komen.

Programma

Het adres is Hendrik Figeeweg 3L Haarlem en het programma voor 14 oktober 2019 ziet er als volgt uit:

16:30 – Ontvangst bij Figeekade
17.00 – Aanvang partnerbijeenkomst met welkom door Brigitte incl. BeterBusiness update
17:20 – Exclusief interview met Vincent Kleintjens en rondleiding met opstelling bestelbus elektrisch van Breman Beheer en Touringcar van Jan de Wit Group
18:30 – Napraten en borrel, aangeboden door Puur Wijn
19:00 – Einde partnerbijeenkomst

PUUR WIJN

Na afloop van de rondleiding en de afsluiting door Brigitte zal Cathy Moerdijk (vinologe) haar nieuwe label PUUR WIJN (voorheen Cathy’s Taste) presenteren tijdens de gezellige borrel. Geniet van een variatie aan wijnen, zorgvuldig door Cathy geselecteerd, en maak (nogmaals) kennis met haar onmiskenbare expertise.

Aanmelden

Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen. Uw inschrijving is definitief als wij dit per mail aan u hebben bevestigd. Bent u nog geen partner maar wilt u wel graag aanwezig zijn bij deze bijeenkomst om kennis te maken met ons platform? Neem dan gerust contact met ons op!


  12

  JaNee

   

   

   

  Tags: