Partnerbezoek bij Tanger plus Privacy Verordening

Partnerbezoek bij Tanger plus Privacy Verordening

Op bezoek bij Tanger Advocaten te Velsen-Zuid

Op 16 april 2018 gaan we op partnerbezoek bij het full-service advocatenkantoor Tanger Advocaten. We ontvangen u graag bij de Theeschenkerij, waar advocaat mr. Max van Olden u inzicht zal geven over de veranderingen die vanaf 25 mei aanstaande zullen plaatsvinden op het gebied van de privacywetgeving. Op die dag treedt namelijk de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking, die voor vrijwel alle bedrijven en organisaties in Nederland implicaties heeft. Daarna wandelen we naar het kantoor van Tanger Advocaten (vestiging Velsen-Zuid) dat zich op 2 minuten loopafstand bevindt, voor een korte rondleiding, waarna we weer terugkeren bij de Theeschenkerij.

Tanger aan zet plus de privacywet!

Programma

Het programma ziet er op 16 april 2018 als volgt uit:

16.30 uur                      : Ontvangst bij de Theeschenkerij (Velserbeek 3)
17.00 uur                      : Aanvang met welkom en voorstel ronde
17.15 uur                       : Tanger aan zet plus uitleg over de Privacy Verordening
18.00 uur                     : Korte wandeling naar kantoor Tanger Advocaten voor een korte rondleiding, daarna weer terug naar de Theeschenkerij
18.30 uur                      : Afronding en borrel met hapje en drankje
19:15 uur                      : Einde partnerbezoek

Aanmelden

Aanmelden kan door te mailen en aan te geven met hoeveel personen u komt. Bent u nog geen partner maar wilt u wel graag aanwezig zijn bij deze bijeenkomst om kennis te maken met ons platform? Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

Tags: