Partnerbijeenkomsten

Partnerbezoek Raaf & Wolf

Maandag 10 februari 2020 troffen partners van BeterBusiness elkaar op het spectaculaire Slachthuisterrein in Haarlem. In de Bar van het Slachthuisterrein was het aan Rik de Fluiter, eigenaar van Raaf & Wolf, om zijn bedrijf te presenteren aan de aanwezige partners. “Op een locatie die echt past bij onze dynamiek. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen”, aldus Rik.

In een goed gevulde zaal werd  -op verzoek van Rik- de toon gezet door een muzikaal intro van Brigitte. Het nummer Eigen Wijsheid koppelde Brigitte daarna aan de ambities en werkwijze van Raaf & Wolf.

Vervolgens werden de nieuwe partners Any StaffJong Management Kring HaarlemNotaris Yvette Beumer, Excellentum en INTO business welkom geheten. 

Ook de dynamiek, aanpak en voortgang van BeterBusiness werden voor het voetlicht gebracht. Tip: houd de agenda en uitnodigen goed bij. In de Nieuwsflits en in de LinkedIn Groep delen we belangrijke info voor, met en over de partners.

Raaf & Wolf

Raaf & Wolf hebben in de natuur een bijzonder samenspel. Dit beeld gaf Rik de Fluiter de juiste impuls om het bedrijf zo te noemen:

  • De Raaf gaat op zoek
  • Neemt de Wolf ‘mee’
  • De Wolf vangt de prooi
  • En de Raaf krijgt zijn deel. 

Het juiste samenspel van Marketing (Raaf) en Sales (Wolf). Dit verhaal bracht Rik de Fluiter met vleugels over de bühne. Aan de hand van zijn presentatie (die tref je hier aan) en zijn video’s schetste hij deze aanpak en de resultaten van Raaf & Wolf.

Hoe heeft een van zijn klanten het samenspel met Raaf & Wolf beleefd?

Rabobank Haarlem e.o.

Daarvoor kwam Tom Doomernik, Directeur Zakelijk van Rabobank Haarlem e.o. aan het woord. Tom Doomernik gaf in zijn presentatie aan de hand van enkele voorbeelden weer hoe hij de samenwerking met deze partner had ervaren. “Het team van Raaf & Wolf heeft meerdere keren geweldig goed werk gedaan. Dank daarvoor”. Deze woorden illustreren zijn beleving.

Cathy Moerdijk kreeg ook aandacht voor Puur Wijn. Partners van BeterBusiness krijgen een voorkeurs behandeling in de Puur Wijn Shop en op locatie Hotel Villa De Klughte. Meer informatie bij Cathy! Met de ‘Introduceer mij’-knop op haar partnerpagina brengen wij u met elkaar in contact.

Daarna werd onderling bij een glas nader kennisgemaakt, contacten aangehaald en afspraken gemaakt. Dat is ook één van de doelen van het houden van partnerbijeenkomsten.

Met de foto’s van Onno van Middelkoop kunt u nog even nagenieten van deze bijeenkomst.

 

 

Tags: