Partnerbijeenkomsten

Partnerbezoek meurkens&meurkens

BIJZONDER! Hét woord dat past bij de partnerbijeenkomst bij meurkens&meurkens van maandag 30 september jl. op de locatie van creatieve broedplaats BOGOTÁ in Halfweg.

Na een woord van welkom stelde Brigitte eerst even de nieuwe partners voor: Mark Doorn van Duizend1 (Arbeidsbureau voor statushouders) en Andre Lamper van VIE People. Nieuwe partner Robin Clement van circulair sloopbedrijf RGS Groep was helaas verhinderd. Te gast deze keer was Jorn Janmaat van INTO Business.

De ontwikkelingen ten dienste van het platform werden gedeeld, zoals digitalisering in het MKB, de bevordering van circulair bouwen en een terugblik op de bijeenkomst met de ‘financials’ in het BeterBusiness platform, die halverwege september plaatsvond bij partner Innovate Today. ‘Is het haalbaar om een pand in Almere circulair te herbouwen in Haarlem?’ Met RGS groep, 3D Maker Zone en de Groothuis Bouwgroep zijn we dit (én meer!) aan het opzetten. Ook stonden we even stil bij de BeterBusiness ‘Binnen Bij’ vlogs, die we steeds delen via ons YouTube kanaal. En natuurlijk de komende twee bijeenkomsten die alweer voor de deur staan, aanmelden kan nog via onze agenda!

Interview met Maarten Meurkens

Het interview met Maarten Meurkens gaf ons een inkijk in het ontstaan van creatieve broedplaats BOGOTÁ en het verhaal achter de rol die meurkens&meurkens hierin speelt. Broer Rolf vult aan en vertelt over de manier waarop met huurders in het pand wordt omgegaan. Welke ruimte zij letterlijk en welke ruimte zij figuurlijk krijgen.

Rondleiding 

Tijdens de aansluitende rondleiding zagen we ‘in praktijk’ hoe deze ziens- en werkwijze tot uiting komt op een locatie zoals die van creatieve broedplaats BOGOTÁ. Wát een indrukwekkende en inspirerende locatie; het pand werd nieuw leven ingeblazen en is nu de droom van iedere creatieve geest.

Hoe lelijk mooi kan zijn!

Brigitte sloot op haar eigen zangwijze af met de aangereikte woorden door de partners:

Inspirerend – Gastvrijheid – Gedurfd – Creatief – Hoe lelijk mooi kan zijn – Veel werk

Partnerbijeenkomst gemist? 

Heb je de partnerbijeenkomst gemist maar wil je in contact komen met meurkens&meurkens of heb je vragen naar aanleiding van deze bijeenkomst? Kijk dan via deze link op hun partnerpagina voor meer informatie en kies daar voor de button ‘Introduceer mij’.

Geniet van de foto’s, ook dit keer weer gemaakt door huisfotograaf Onno van Middelkoop van OVM Fotografie!