Partnerbijeenkomsten

Partnerbezoek Crown Van Gelder met diner bij De Klughte

Wat niet voor ieder bedrijf is weggelegd, is een exclusief bezoek aan Crown Van Gelder. Op 22 maart 2016 mochten 30 partners van BeterBusiness Haarlem-IJmond zich echter verblijden op een unieke rondleiding in deze zo imposante en indrukwekkende papierfabriek in Velsen-Noord.

 

Na de presentatie van directeur Miklas Dronkers werden de partners – gehuld in speciale hesjes en met oordopjes in – rondgeleid door de enorme fabriek en kregen uitgebreid uitleg over het gehele productieproces van enorme rollen papier. Dit indrukwekkende kijkje achter de schermen was buitengewoon leerzaam en interessant.

Door hechte samenwerking snel inspelen op de wensen van de klant.

Crown Van Gelder
Crown Van Gelder, midden in de IJmond gelegen, is een Nederlandse papierproducent. Al ruim honderd jaar wordt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week met circa 280 medewerkers eerste klas papier ontwikkeld, geproduceerd en verkocht.  Het productportfolio bestaat uit een marktleidend assortiment inkjetpapier, hoogwaardige verpakkingspapieren voor voedingsmiddelen en vele klantspecifieke oplossingen voor zelfklevende etiketten.

 

Hechte samenwerking is een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur en zorgt ervoor dat Crown Van Gelder snel kan inspelen op wensen van opdrachtgevers en klanten. Dat wordt gewaardeerd, zoals blijkt uit het grote aantal loyale klanten in Europa en daar buiten. Al met al levert Crown Van Gelder circa 100 papiersoorten aan zo’n 150 afnemers wereldwijd.

 

Hotel Villa de Klughte

Na de rondleiding werd er onder het genot van een drankje en een hapje in een zeer gemoedelijke sfeer nog uitgebreid genetwerkt in Hotel Villa de Klughte. De gastvrije ontvangst door Imko Binnerts en Cathy Moerdijk maakte deze bijeenkomst compleet. Het samenzijn in de sfeervolle ambiance was bijzonder geanimeerd.

 

Het witte majestueuze huis aan de voet van Hollands Blonde Duinen, een prachtige en sfeervolle villa aan de zuidelijke duinenrij van Wijk aan Zee; meer dan zomaar een hotel! Een bedrijf met een lange historie, dat begin 2016 in handen is gekomen van Meesterkok Imko Binnerts en zijn echtgenote Vinologe Cathy Moerdijk.

 

Heerlijk slapen in de romantische kamers die merendeels zijn uitgevoerd met jacuzzi, genieten van fraaie wijnen, heerlijk eten, wandelen aan het strand, zonnebaden aan zee of aan het zwembad en vooral rust, ver weg van de snelle en gejaagde wereld om ons heen.

 

‘Villa de Klughte’, waar het al jarenlang goed toeven was, is sinds de overname verrijkt met visrestaurant ‘Imko´s Puur Zee’ en met de gezellige, intieme, bar-bistro ‘Wijn & Ko’ waardoor een fantastisch verwenadres is ontstaan.
BeterBusiness bedankt Miklas Dronkers, Imko Binnerts en Cathy Moerdijk hartelijk voor deze bijzondere partnerbijeenkomst!

 

 

Tags: