Partnerbezoek bij meurkens&meurkens

Partnerbezoek bij meurkens&meurkens

Op maandag 30 september 2019 gaan we op bezoek bij partner meurkens&meurkens; een maatschappelijke ontwikkelaar van gebouwen voor de creatieve industrie in de breedste zin. Zij ontwikkelen in eigen beheer of voor opdrachtgevers; voor korte of langere termijn. Ook voor periodes waarin een bestemmingswijziging of een verkoop wordt voorbereid. Een gebouw dat leegstaat kost geld, de conditie gaat achteruit, de omgeving verslonst. Maar dat hoeft helemaal niet. Integendeel zelfs. Gebouwen die meurkens&meurkens in beheer neemt leveren vaak juist geld op voor de eigenaar. Ze krijgen daarnaast een betere naam en stimuleren de economie.

meurkens&meurkens biedt mensen ruimte, in letterlijke en overdrachtelijke zin.

Middels een zorgvuldig gekozen invulling zorgt meurkens&meurkens ervoor dat een pand dat tijdelijk geen bestemming had, toch optimaal benut kan worden. Dit gaan we zien tijdens een exclusieve rondleiding door het door meurkens&meurkens beheerde ‘BOGOTÁ’ in Halfweg; dé creatieve broedplaats voor kunstenaars, creatieven, ambachtslieden, muzikanten, starters en maatschappelijke organisaties. De plek waar Haarlem en Amsterdam elkaar ontmoeten, waar men kan werken en ervaringen kan delen.

Programma

Het programma voor 30 september 2019 ziet er als volgt uit (meer informatie volgt z.s.m.):

16:00 uur – Ontvangst bij Broedplaats BOGOTÁ
16.30 uur – Aanvang partnerbijeenkomst; welkom door Brigitte Paulissen
17.00 uur – Kennismaking met meurkens&meurkens; cultuur programmeur van BOGOTÁ
17.30 uur – Rondleiding door BOGOTÁ
18.30 uur – Napraten met hapje en drankje
19.00 uur – Einde partnerbijeenkomst

meurkens&meurkens

Voor opdrachtgevers in het publieke domein (woningbouwcorporaties, centrale overheid, gemeenten, etc.) verhuurt en beheert meurkens&meurkens tijdelijk beschikbare gebouwen op een maatschappelijk verantwoorde manier. meurkens&meurkens biedt mensen ruimte, in letterlijke en overdrachtelijke zin.

Sinds zij ook broedplaatsen ontwikkelen, in eigen beheer en voor eigen risico, is meurkens&meurkens door de gemeente Amsterdam omgedoopt tot Maatschappelijk Ontwikkelaar.

Aanmelden

Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen. Uw inschrijving is definitief als wij dit per mail aan u hebben bevestigd. Bent u nog geen partner maar wilt u wel graag aanwezig zijn bij deze bijeenkomst om kennis te maken met ons platform? Neem dan gerust contact met ons op!


    12

    JaNee