Partnerbijeenkomsten

Partnerbezoek aan Figeekade

Maandag 14 oktober bezochten we partner Vincent Kleintjens van Figeekade. Tijdens het partnerbezoek hoorden wij over hoe zijn nieuw opgebouwde pand aan het Spaarne een plek wordt om te experimenteren. En waar stad en industrie worden verbonden.

Naast het welkomstwoord van Brigitte was er ook even tijd voor een afscheidsmoment. Juliette Hilders gaat na een mooie tijd bij BeterBusiness een nieuwe uitdaging aan. Brigitte bedankte haar voor haar grote inzet en betekenis in de afgelopen jaren. De taken van Juliette worden overgenomen door Daniëlle Overmars en Roos van Assema De contactgegevens kunt u vinden onder ‘Contact‘. Daarnaast was tijdens de introductie ook even aandacht voor de volgende partnerbijeenkomst op vrijdag 1 november bij Telstar. Aanmelden voor deze bijeenkomst is nog mogelijk!

Interview met Vincent Kleintjens

Vincent Kleintjens nam de aanwezigen tijdens het interview mee in zijn stijl van ondernemen: denken in mogelijkheden, en je niet tegen laten houden door eventuele obstakels op je pad. Deze ondernemersstijl was ook te herkennen in de voorbeelden die hij gaf. 

Zo realiseerde hij met -in zijn woorden- een ‘team waar vertrouwen het sleutelwoord is’, een systeem van 800 zonnepanelen, verdeeld over drie bedrijfsdaken. En haalde hij samen met collega Els Rietman enkele uren voor de bijeenkomst nog een twintig meter lang kunstwerk naar de Figeekade. Inclusief de muur waar het kunstwerk aan vast zit. 

Duurzaam en ciruculair ondernemen

Duurzaam ondernemen stond tijdens de bijeenkomst centraal. Robbert Berkhout, wethouder Duurzaamheid, Economie en Mobiliteit in Haarlem, toonde zijn waardering voor de wijze waarop de ondernemers op het Figeeterrein denken aan een duurzame toekomst. 

Breman en Jan de Wit Group

BeterBusiness partner Dave Nouris van Breman nam tijdens de bijeenkomst de eerste volledig CO2-neutrale bedrijfsbus van Mercedes mee en vertelde over de ambities van het bedrijf om in 2025 energiepositief te zijn. Ook de 100% klimaatneutrale bus van partner Jan de Wit Group was tijdens de partnerbijeenkomst te bewonderen. 

Ondernemen is durven en doen.

Tot slot presenteerde Cathy Moerdijk haar nieuwe label PUUR WIJN. Tijdens de aansluitende borrel kon iedereen genieten van een variatie aan wijnen. Wilt u graag in contact komen met Cathy Moerdijk over haar label? Stuur gerust een mail naar info@beterbusiness.nl.

Nagenieten van de partnerbijeenkomst kan weer door de lens van huisfotograaf Onno van Middelkoop.

 

 

Tags: