Partnerbijeenkomsten

Partnerbezoek aan Deloitte bij ‘The Edge’

Op maandag 5 november was het dan zover, op uitnodiging van partner Deloitte brachten we een bezoek aan hun hoofdkantoor, tevens één van de meest duurzame gebouwen ter wereld; ‘The Edge’ in Amsterdam.

Met Jan de Wit naar Amsterdam

Het merendeel van de partners stapte in bij de Jan de Wit Groep, waar de spelersbus van Telstar voor ons klaar stond. Een zeer comfortabele reis dus, waarbij onderweg het gesprek al begon.

Presentatie Business Process Solutions (BPS)

Aangekomen bij The Edge werden we ontvangen door Martijn Kosters, Nathan Westerhuis en Linda Matser van het Deloitte team. Na het voorstelrondje kregen we een zeer duidelijke presentatie over Business Process Solutions (BPS); een relatief jonge en snelgroeiende serviceline binnen Deloitte. Het BPS netwerk binnen Deloitte biedt diensten aan in meer dan 135 landen wereldwijd. Deze diensten zijn onder te verdelen in vier verschillende servicelijnen, namelijk Audit Related Services, Technology Enabled Services, Controlling en International Compliance & Reporting. Daarnaast bieden zij ondersteuning in HR & Recruitment vraagstukken, zowel in de vorm van tijdelijk advies als permanente oplossingen.

Rondleiding door The Edge; een ‘Computer met een Dak’

Na de presentatie ontdekten we meer over hun kennis en ervaring op het gebied van Smart & Connected vastgoed, de visie daarop en hoe ‘The Edge’ veel meer is dan alléén een gebouw. The Edge is een manier om antwoord te geven op de vraag; “hoe gaan we werken in de toekomst?” Het is een voortdurend ‘Living Lab’. Aan de hand van het koffiemachine voorbeeld merk je hoe het gebouw nog steeds in ontwikkeling is. De rondleiding is indrukwekkend en laat goed zien hoe het gebouw ‘werkt’.

Nagenieten

Bij de aangeklede borrel werd nagepraat over deze ervaring, maakten we kennis met aspirant partners en trokken we de agenda’s voor een nadere kennismaking. We kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst met dank aan Deloitte voor hun gastvrijheid.

De foto’s van huisfotograaf Onno van Middelkoop geven het verhaal van onze ervaring tijdens dit mooie bezoek geweldig weer.