Partnerbezoek aan Deloitte

The Edge - Amsterdam. Foto door Ronald Tilleman

Partnerbezoek aan Deloitte

Op maandag 5 november 2018 beleven we een uniek bezoek bij ‘The Edge’ in Amsterdam; het kantoor van partner Deloitte en één van de meest duurzame en innovatieve kantoorgebouwen ter wereld! LET OP: een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

The Edge wordt met recht 'een computer met een dak' genoemd en zit bomvol digitale en duurzame innovaties, waarvan veel ‘world’s first innovations’.

Programma

Het programma voor 5 november 2018 ziet er  als volgt uit:

15.30 – Verzamelen bij partner Jan de Wit Group (gratis parkeren op het terrein)
16:00 – Bus vertrekt naar Amsterdam
16.30 – Aankomst en ontvangst bij The Edge
17.00 – Aanvang met presentatie BPS (Business Proces Solutions)
17.30 – Rondleiding ‘The Edge’
18.30 – Napraten met een drankje en hapje
19.00 – Einde partnerbezoek
19:15 – Bus vertrekt naar Haarlem
19:45 – Aankomst bij Jan de Wit Group in Haarlem

Busvervoer

Partner Jan de Wit Group biedt het busvervoer naar en van The Edge aan vanuit zijn partnerschap bij BeterBusiness, waardoor er geen kosten zijn verbonden aan deze trip. We zijn ze daar zeer erkentelijk voor. We vertrekken vanaf hun vestiging, de Mollerusweg 1 te Haarlem. Na afloop keren we weer terug naar de Mollerusweg 1 te Haarlem.

Rondleiding

“In onze sessies vertellen we het verhaal vanuit Deloitte perspectief over The Edge en de toekomst van connected Real Estate. Als co-ontwikkelaar van de greenfield ontwikkeling en gebruiker voor meer dan drie jaar hebben we een hoop lessen geleerd en hebben we daadwerkelijke ervaring in het opereren van een smart & connected gebouw. Verder werken we aan het Edge 2.0 programma – verbeteren van het gebouw en het ecosysteem met geselecteerde partners om daadwerkelijke waarde te halen uit data gedreven operatie.”

Fotocredits: Ronald Tilleman

Aanmelden

Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen. Let op: er geldt een maximaal aantal deelnemers van 24 voor dit partnerbezoek. We willen alle partnerbedrijven de kans geven mee te gaan, dus je inschrijving is pas definitief als wij dit per mail aan je hebben bevestigd.


    12

    JaNee