Partners

Lianne Jong

Vista Telecom

Als zakelijk telecompartner van de grootste communicatieaanbieders, waaronder KPN en Vodafone, behoort VistaTelecom tot één van de grootste spelers in telecommunicatie. Hierdoor kunnen wij u vele voordelen bieden, waaronder besparingen en snelle leveringen.

VistaRepair is onderdeel van VistaTelecom, en specialiseert zich in de reparatie van smartphones en tablets voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Wanneer u als bedrijf vele smartphones tablets in beheer heeft krijgt u ook te maken met defecten aan deze apparaten. Reparatie is vrijwel altijd nog mogelijk, ook voor waterschades. Wanneer u deze reparaties snel en professioneel wilt laten uitvoeren bent u bij VistaRepair aan het juiste adres.

Als zakelijke partner heeft u de mogelijkheid om bij ons op rekening reparaties uit te laten voeren. Zo kunnen uw collega’s zelfstandig langskomen bij ons filiaal in de Waarderpolder te Haarlem om de reparatie aan hun smartphone of tablet uit te laten voeren. Mocht langskomen geen optie zijn, dan kan het toestel per post naar ons gestuurd worden, waarna u deze binnen enkele werkdagen weer gerepareerd ontvangt.

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

 

Artikelen