Thereca

Martin Adema

Thereca

Complete inrichters

Ontwerp – advies – productie – realisatie

Thereca bestaat meer dan 100 jaar en is producent van zowel standaard meubilair als maatwerk. Onze studio met binnenhuisarchitecten maken plannen voor kantoor-, zorg-, horeca-, hotel- en onderwijsprojecten. Veelal turn-key projecten in opdracht van eindgebruiker en/of architect. Thereca beschikt over veel kennis en ervaring en heeft alle middelen in huis om de klant optimaal tot dienst te zijn.

 

 

 

Artikelen

  • Nieuw bedrijfspand Thereca en Hatland.

    Projectinrichter Thereca uit Hasselt heeft op 17 november 2017 de laatste handtekening gezet, waarmee de plannen om te verhuizen naar de nieuwbouwlocatie op Bedrijvenpark H2O worden verwezenlijkt.

  • Overname Cura Interieur BV door Thereca

    Per 1 januari 2018 neemt partner Thereca het interieur adviesbureau CURA Interieur BV over. “De belangrijkste reden voor deze overname is de grote veranderingen in de markt, waardoor wij steeds meer de rol van de adviserende partij willen gaan invullen.”

  • Bezoek aan SHIP en De IJmond

    Omdat de laatste stralen van de ondergaande zon nog een paar minuten prachtig schitterden over het havenwater van IJmuiden begon de bijeenkomst van dinsdag 7 november jl. al op het enorme dakterras van SHIP.

 

 

 

 

Tags: