Partners

Michel Moeijes

Tanger

Tanger Advocaten N.V. is met 25 advocaten één van de grootste advocatenkantoren in het arrondissement Noord-Holland. Vanuit onze vestigingen in Alkmaar, Haarlem, Velsen-Zuid en Heemskerk helpen wij ondernemers, instellingen en particulieren. Want dat is wat wij doen: Wij helpen. Wij helpen u met de oplossing van het probleem.

Tanger Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat juridische diensten verleent op alle rechtsgebieden. Dat heeft als belangrijk voordeel dat wij onze klanten helpen met alle voorkomende rechtsproblemen. Problemen die meerdere rechtsgebieden omvatten kunnen zodoende onder één dak worden opgelost. Figuurlijk dan, want met onze vier vestigingen zijn onze advocaten altijd vertrouwd bij u in de buurt.

Een ander belangrijk voordeel is dat onze advocaten breed zijn opgeleid.
Onze specialisatie begint pas na 3 tot 5 jaar algemene praktijk. Dit betekent dat al onze advocaten kennis hebben van andere rechtsgebieden, zodat u niet naar een andere advocaat hoeft te worden doorverwezen.

Maar de belangrijkste reden om voor Tanger Advocaten te kiezen is onze service. Klantvriendelijkheid, snel en efficiënt handelen, dat zit in onze genen.

VIDEO: ‘Binnen Bij  Tanger Advocaten’ op YouTube:

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

Artikelen

 

 

 

 

Tags: