Partners

Jan Feenstra

Rabobank Haarlem IJmond

Rabobank Haarlem-IJmond heeft als doelstelling mensen te helpen bij hun economische ontwikkeling en het realiseren van hun ambities en ondersteunt en initiëert dan ook veel maatschappelijke en culturele projecten.

Rabobank Haarlem-IJmond draagt graag bij aan het verkorten van de voedselketens. En verbindt graag vanuit haar missie #growingabetterworldtogether partijen aan elkaar. Imko Binnerts van PUUR Zee kookt met heerlijke Noordzeevis voor cliënten van Heliomare. Een fantastische belevenis!

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

Artikelen

  • Nieuwjaarsreceptie bij de Rabobank Haarlem e.o. en de Filosofiefabriek

    De eerste partnerbijeenkomst van het nieuwe jaar op 15 januari jl. mocht rekenen op een grote opkomst van partners en ‘bijna-partners’. Wat leuk om iedereen weer te zien! De Nieuwjaars toost was de aftrap voor een indrukwekkend partner bezoek.

  • Nieuwjaarsreceptie bij de Rabobank

    Op 15 januari 2019 toosten we met een nieuwjaarsreceptie bij partner de Rabobank op een succesvol nieuwe businessjaar! Maak kennis met ‘Triple Threat’, hoor alles over de laatste ontwikkelingen bij de bank én geniet van een inspirerende lezing van partner Jacqueline Duurland (Filosofiefabriek).

  • RABO Duurzame Innovatieprijs 2018

    Met de Rabo Duurzame Innovatieprijs, voorheen de Herman Wijffels Innovatieprijs, stimuleert Rabobank ondernemers mee te werken aan innovatieve oplossingen die er echt toe doen.

 

 

 

 

Tags: