Partners

Saskia Post

Post Verkade Groep

Vergaderingen op Waterland is bij elkaar zijn op een prachtig landgoed. Besloten met een top kwaliteit aan dat u hier ook mag verwachten. Als het napraten langer duurt of een meerdaagse bijeenkomst meer bij u past, dan zijn er de geweldig mooi kamers. Een totaal genieten dus.

Het Oude Slot staat bekend om zijn bruiloften en de Theeschenkerij. Kortom, nee bestaat niet en de klasse is gegarandeerd.

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

 

Artikelen

  • Spring in Sales

    In maart 2017 organiseerde BeterBusiness met partner Post Verkade Groep het event ‘Spring in Sales’ in Het Oude Slot. Sales Diva Muriël Versluis gaf tijdens haar workshop ‘Spring in Sales’, praktische tips om ieders mindset te verbeteren over sales.

  • Trossen los en varen

    Ter voorbereiding op de vakantie waren de partners op 15 juni 2015 uitgenodigd om deel te nemen aan de inmiddels traditiegetrouwe rondvaart met onze BeterBusinesspartner ‘Post Verkade Cruises’. Met de Adriaen Pauw, een van de luxe boten van Post Verkade Cruises, vertrokken wij vanaf de Conradkade/Waarderpolder voor een mooie tocht over het Spaarne naar de Mooie Nel.

  • Raad van Aanbeveling Diner

    In aanwezigheid van de heer J.W. Remkes, Commissaris van de Koning, negen burgemeesters uit de regio Haarlem-IJmond en de leden van de Raad van Aanbeveling van BeterBusiness Haarlem-IJmond, werd op 22 januari 2014 het jaarlijks diner gehouden. Het diner vond plaats in de bijzondere ambiance van landgoed Het Oude Slot te Heemstede.

 

 

 

 

Tags: