NRS Kantoor BV

Bas Tullenaar

NRS Kantoor BV

NRS Kantoor is de toonaangevende leverancier voor al uw kantoorartikelen, NRS heeft alles voor uw kantoor! Bij onze vestiging in Heemstede vindt u kantoorartikelen zoals papier, toners, cartridges, printers en bindmachines maar ook volledig kantoormeubilair zoals bureaustoelen en bureaus. Als klant komt u natuurlijk op de eerste plaats!

Dynamisch werken
Kantoormedewerkers zitten vaak meer dan 10 uur per dag. Zitten is een onderdeel van onze moderne levensstijl geworden. En dat is geen gezonde ontwikkeling. NRS laat het er niet bij zitten.

Wij zorgen er met dynamische werkplekken voor dat mensen weer gaan bewegen. Wij bieden oplossingen die zijn ingericht op afwisselend werken. We bieden rust waar het moet, inspiratie waar het kan. Onze ontwerpen stimuleren ontmoetingen, creativiteit en uitwisseling van ideeën.

Juist tijdens kantoorwerk is het belangrijk voldoende te bewegen – zo blijft het bloed naar de hersenen stromen, waar het het hardste nodig is. En wat is er dan handiger dan een fiets onder je bureau? De Oxiseat bureaufiets of deskbike heeft een unieke trapbeweging, waardoor je een goede doorbloeding in de benen krijgt. Je concentratievermogen gaat met stappen vooruit.

Dynamisch werken is gezond werken
Mensen die op hun werk meer bewegen zijn productiever, gezonder en hebben meer plezier in hun werk. Belangen van zowel werkgevers als van werknemers worden dus optimaal gediend door de inzet van dynamische werkplekken.

Totaalassortiment
U bent ervan verzekerd dat alles wat u nodig heeft voor uw kantoor bij ons verkrijgbaar is. Dus mocht u onverhoopt niet kunnen vinden wat u nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Bestellen op verschillende manieren
Bij ons kunt u artikelen per telefoon, email, fax of via de webshop bestellen. Natuurlijk zorgen we er dan voor dat de bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

 

 

 

 

 

 

 

Tags: