Partners

Cees Buur

Met en Co

1923, het jaar dat Met en Co het levenslicht zag. De heer Met startte het bedrijf, met als focus ambulance- en rouwvervoer. Daarnaast verhuurde hij auto’s en had hij een eigen garage – het begin van onze taxi- en minibusservice. In 1962 werd Met en Co overgenomen door de heer Du Pau. Dit was het begin van het vervoer op Schiphol. In 1986 begon het bedrijf met touringcars. Het ambulance- en rouwvervoer kwam te vervallen. Sinds 2017 is Met en Co overgenomen door participatiemaatschappij Scheybeeck. De focus van het bedrijf komt hiermee voornamelijk te liggen op zakelijk vervoer op- en rondom Schiphol.

Afspraak is afspraak. Dat is ons motto.

Wij zorgen ervoor dat je op tijd je bestemming bereikt. Of het nu gaat om luchthavenvervoer, een zakenreis of een dagtrip. Onze chauffeurs staan op het afgesproken tijdstip op de afgesproken locatie. Eerder zelfs. Want afspraak is afspraak. Voor minder starten we de motor niet.

Gespecialiseerd in Schiphol vervoer

En daarin gaan we tot het uiterste. Denk aan eigen balies op Schiphol, crewvervoer en hotel shuttles. Daarnaast zijn wij, als enige vervoersbedrijf, bevoegd om te rijden op het platform van Schiphol. Onze service stopt dus letterlijk naast het toestel. En wat dacht je van Schiphol Parking? Vanaf ons Green Parking terrein brengen wij je binnen 10 minuten naar de luchthaven.

Business vervoer: comfortabel en luxe van a naar b

Je hebt namelijk maar één kans op een goede indruk. Vooral als je op zakenreis gaat met waardevolle relaties. Onze business taxi biedt daarom meer dan het gewone. Van stijlvol geklede meertalige chauffeurs tot geraffineerd interieur: bij ons wordt zakelijk vervoer een complete ervaring. Want dat moet vooral snel, comfortabel en luxe zijn.

Ook groepsvervoer behoort tot onze mogelijkheden

Denk aan toeristische dagtrips door Nederland en België, of een pendelbus naar een festival. Elke groep mensen kan een touringcar met chauffeur huren. Dus ook voor bedrijfsfeesten, diners of een voetbalwedstrijd in een stadion. Wij denken graag met je mee, hoe uitgebreid je wensen ook zijn.

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

Actief in thema's

 

 

 

 

 

Tags: