Partners

Raoul van der Wel, Eric Otten

MEE

MEE is er voor iedereen met een handicap, beperking of chronische ziekte. MEE is er voor jong en oud, voor direct betrokkenen, maar ook voor ouders of verzorgers.

MEE & de Wering maakt meedoen mogelijk en helpt iedereen die (tijdelijk) ondersteuning nodig heeft de regie over hun eigen leven te versterken. Hierbij gaan wij uit van uw mogelijkheden en uw vraag staat hierbij centraal.

Iedereen kan bij ons terecht. Of het nu gaat om mensen met of zonder beperking of chronische ziekte. Jongeren, volwassenen, ouderen en mantelzorgers. Mensen in een moeilijke of complexe situatie, allen zijn bij ons aan het juiste adres. Bij de geboden ondersteuning houdt u altijd zelf de touwtjes in handen. Wij helpen om u weer de regie over het dagelijkse leven te krijgen.

Dit doen wij door samen met u te kijken naar wat u zelf kunt doen en welke mensen uit uw omgeving hierbij hulp kunnen bieden. Wij hebben daarbij een geheimhoudingsplicht. Wij bieden gratis hulpverlening en u kunt zonder verwijzing bij ons terecht.

 

 

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

  • Sportief MEE-doen is goeddoen!

    Op donderdag 31 augustus organiseert Mee & de Wering het Vrienden MEE Sportfonds Event. Samen met Co Adriaanse maken ze er een geweldige dag van met als doel sportabonnementen te realiseren voor kwetsbare burgers die dit zelf niet kunnen betalen.

  • Tennis- & Voetbalevent voor Sportfonds op 31 augustus

    In navolging van de succesvolle bijeenkomsten in 2015 en 2016, waarbij u aanwezig bent geweest, organiseren we ook dit jaar een evenement voor het Vrienden MEE Sportfonds. Zoals gebruikelijk is...

 

 

 

 

Tags: