Partners

Marco Schoonderwoerd

Martin Schilder

Martin Schilder is een familiebedrijf en in 80 jaar gegroeid tot een omvangrijke ondernemer. Naast verkoop en onderhoud van de merken Audi, SEAT,  ŠKODA, Volkswagen, VW Bedrijfswagens, Fiat en Fiat Professional biedt de Volkswagen-Dealer van het eerste uur een totaalpakket van diensten aan, zoals fleetsales, leasing, autoverhuur, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, financiering, verzekeringen, takel- en bergingsdiensten.

De Martin Schilder Groep heeft op 16 november 2016 het officiële certificaat Erkend Duurzaam Plus in ontvangst mogen nemen. Het certificaat Erkend Duurzaam Plus wordt uitgereikt door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM). Deze stichting werkt samen met de mobiliteitssector aan een duurzame toekomst. Het certificaat is dan ook het bewijs dat Martin Schilder voldoet aan de Europese wetgeving rond het besparen van energie.

Om letterlijk en figuurlijk in te kunnen spelen op de behoefte aan nabijheid en bereikbaarheid heeft Martin Schilder Automobielbedrijven inmiddels vestigingen op strategische locaties in Alkmaar, Bergen, Den Helder, Haarlem, Heemstede, Heemskerk, Heerhugowaard en Schagen. Iedere vestiging beschikt over de aller-modernste technische apparatuur en speciaal voor de automerken opgeleide vakmensen.

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

Actief in thema