KredietUnie Kennemerland

Marco Tetteroo

KredietUnie Kennemerland

Is een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk met als doel financiering mogelijk te maken van het MKB in Kennemerland. Kredietvragers worden na screening voorgelegd aan de leden van de vereniging en kunnen hun plannen presenteren aan hen. De leden zijn ook ondernemers uit Kennemerland. Naast een lening wordt ook een ervaren coach geleverd.

www.kredietunie-kennemerland.nl

 

 

Actief in thema's

 

Artikelen

  • Boost #5: Cross-sectoraal samenwerken

    Cross-sectoraal samenwerken: waar liggen de kansen voor partners? Deze Boost editie vertelden Marco Tetteroo, Jan Groen & Natalie Oudenhoven, en burgemeester Sebastiaan Nieuwland meer over de ontwikkelingen in hun vakgebied.

  • Kredietunie aan het woord tijdens NV Haarlem

    Tijdens de Talkshow voor ondernemers van de NV Haarlem bijeenkomst op maandag 27 november 2017 gaf de Kredietunie een mooie toelichting op een project dat mede dankzij hen gerealiseerd kon worden: Make Up By Tatou in Haarlem.

  • Groeiend Vermogen!

    ‘Groeiend Vermogen’, was het thema van de bijeenkomst op 30 november jl. Spaarne Accountants & Belastingadviseurs BV, Finance Partners en Kredietunie Kennemerland deelden hun kennis over investering in lokale economie mét groei van eigen vermogen.

 

 

 

 

Tags: