Partners

Mr. Jan Koekkoek

Köster Advocaten

Van een advocaat verwacht u resultaten, slagvaardig handelen en een luisterend oor. Maak kennis met dit advocatenkantoor dat thuis is in een veelheid van rechtsgebieden, vooral voor ondernemers, maar ook voor particulieren.

Waarom Köster Advocaten?
Bij Köster Advocaten werken specialisten in een groot aantal rechtsgebieden. Wij hebben veel expertise op een aantal relevante disciplines: ondernemingsrecht en vennootschapsrecht, arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, faillissementsrecht, intellectueel eigendomsrecht, mededingingsrecht, vastgoedrecht, alsmede familierecht en erfrecht.

Bij Köster Advocaten hechten we aan lange-termijnrelaties. Periodiek overleg biedt de mogelijkheden te anticiperen op allerhande situaties. Want juist in het vak van advocaat geldt dat voorkomen beter is dan genezen.

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

Artikelen

  • Partners op werkbezoek in New York met Haarlem2Harlem

    In 2017 tekenden de burgemeesters van Haarlem en Harlem een intentieverklaring voor een samenwerkingsverband. Nu gaan we, samen met beiden gemeenten, partners en initiatiefnemer Innovate Today, op werkbezoek in New York van 7 t/m 10 april!

  • Jan Koekkoek

    BeterBusiness Haarlem-IJmond is een echt netwerk van deze tijd met een no nonsense aanpak, precies zoals wij zelf ook bekend staan…

 

 

 

 

Tags: