Partners

Robert Bloemers

Imbema

De Imbema Groep is de combinatie van hoogwaardige technische goederen en een professionele organisatie met gemotiveerde adviseurs, die zoekt naar oplossingen voor de wensen van de klant. De Groep wordt gevormd door technische handelsmaatschappijen.

Imbema Groep is de brug naar duurzame techniek. Wij leveren kwalitatief hoogstaande technische producten in onze vakgebieden gas, water en energie, handel en industrie, bouw en infra, procesindustrie, offshore en maritiem en mobiliteit. Wij treden veelal op met onze partners (producenten).

De oplossing is in huis of we zorgen voor een oplossing op maat samen met onze partners. Wij werken samen met leveranciers van over de hele wereld die de hoogste kwaliteit als standaard hebben. Daarbij komt, dat Imbema alleen producten, systemen en diensten verkoopt die als A-kwaliteit aan te merken zijn.

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

Actief in thema's

 

Artikelen

  • Partnerbezoek aan Imbema

    Save the date! Noteer maandag 25 februari 2019 alvast in uw agenda, dan gaan we namelijk op bezoek bij partner én lid van onze Raad van Aanbeveling; Imbema. We maken kennis met de ‘volle breedte’ van deze dynamische organisatie. Mis het niet, we kijken uit naar uw komst!

  • Vlotter, veiliger en schoner rijden in stroomversnelling

    Voor partner Imbema voelt het alsof ze in een stroomversnelling zijn geraakt met alle doorgevoerde technologische verbeteringen voor het wagenpark, waarbij duurzaamheid, veiligheid en efficiency centraal staan.

 

 

 

 

Tags: