Partners

Marco Tetteroo

Finance Partners

FINANCE PARTNERS ONTZORGT BIJ UW BEDRIJFSFINANCIERING
U als ondernemer heeft regelmatig investeringsplannen en ambities waar u geld dus financiering nodig heeft. Dit is vaak een zoektocht waarin kennis en netwerk ontbreken om tot het beste resultaat te komen. De adviseur van Finance Partners helpt u bij invulling en realisatie van al uw financieringsvraagstukken. Hij neemt het hele proces van de aanvraag tot de financiering uit handen en maakt de kans van slagen groter!

HOE WERKT HET?
U, als ondernemer, wordt vaak in beslag genomen door de routines en problemen van alledag. Maar zodra er geïnvesteerd wordt komt het ondernemersgevoel weer naar boven. U kunt weer ondernemen!

Het besluit om te investeren is vaak al  genomen voordat een financier is gevonden. Dan breekt de volgende fase aan: die van het vinden van een of meerdere partijen die bereid zijn uw plannen financieel mogelijk te maken.

Wij maken aan de hand van een kennismakingsgesprek en quickscan een heldere inschatting of de financiering mogelijk is. Bij een “GO” zorgen wij voor de meest gunstige financiering.

Ervaren, onafhankelijke en deskundige specialisten in bedrijfsfinanciering. U krijgt een vrijblijvende quickscan naar de mogelijkheden en een eerlijk advies. Onze passie is u de ruimte te bezorgen om te ondernemen.

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

Artikelen

  • Groeiend Vermogen!

    ‘Groeiend Vermogen’, was het thema van de bijeenkomst op 30 november jl. Spaarne Accountants & Belastingadviseurs BV, Finance Partners en Kredietunie Kennemerland deelden hun kennis over investering in lokale economie mét groei van eigen vermogen.