Eurolimo

Cees Buur

Eurolimo

Met een groot aanbod van luxe Mercedessen verzorgt Eurolimo sinds jaar en dag personenvervoer op het allerhoogste niveau. De  E-, S- en V-klasse Mercedessen  worden bestuurd door een geweldige ploeg gemotiveerde chauffeurs. Chauffeurs zijn in het bezit van het certificaat directiechauffeur en staan garant voor een probleemloze, veilige rit.

Naast het feit dat de wagens diverse keren per week van binnen en van buiten worden schoongemaakt staat Eurolimo garant voor gastheerschap. Het gevoel dat wij graag voor u rijden wordt vanaf de kennismaking met de chauffeur bevestigd.

De klant voelt zich bij ons thuis.

Onze activiteiten centreren zich op en rondom Schiphol. Als specialist op de luchthaven rijden wij niet alleen in de directe omgeving maar verzorgen wij ook ritten naar luchthavens in België, Duitsland en Frankrijk.

Met een eigen balie in de aankomsthal van Schiphol biedt Eurolimo daarnaast een unieke ontvangst service.

De 130 werknemers bij Eurolimo zijn “driven by excellence”. Of het nu gaat om een veilige rit, discretie, op tijd komen, de afspraken nakomen of om op en top gastheerschap. Iedereen is gedreven om het werk meer dan goed uit te voeren.

De vele langjarige partnerships zijn het resultaat.

Wij trots zijn op ons bedrijf.

 

 

Actief in thema's

 

 

 

 

 

Tags: