Partners

Bernard Lensink

Duin & Kruidberg

Als 4-sterren kasteelhotel, restaurant en conferentiecentrum, gesitueerd in het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland, nabij Haarlem, maakt Landgoed Duin & Kruidberg op menigeen een onuitwisbare indruk: klasse, rust en een prachtige natuur!

 

www.duin-kruidberg.nl

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema

 

Artikelen

  • Duin & Kruidberg Conventie 2020

    Innoveren of creperen? De negende editie van de Duin & Kruidberg Conventie was anders van opzet. Gastsprekers prins Constantijn van Oranje-Nassau (Techleap) en André Knol (Innomics) en onderneemsters Francis Zoet en Willemijn Wortelboer gingen met elkaar in gesprek over het opschalen van een bedrijf.

  • Duin & Kruidberg Conventie 2020

    De Duin & Kruidberg Conventie wordt jaarlijks georganiseerd voor de top van het bedrijfsleven en bestuurders in Noord-Holland. In 2020 vindt de Duin & Kruidberg Conventie plaats op 9 maart…

  • Duin & Kruidbergconventie 2019

    De achtste editie van de Duin & Kruidberg Conventie, met als thema ‘Stem op Noord-Holland’, vond plaats op 11 maart 2019, aan de vooravond van de Provinciale Staten verkiezingen. Een mooie gelegenheid om in gesprek te gaan met commissaris van de Koning (NH) Arthur van Dijk.