Partners

Loes Bierenbroodspot

Deloitte Business Process Solutions

Loes Bierenbroodspot staat aan het roer van Business Process Solutions (BPS), een snelgroeiende servicelijn van Deloitte. In Nederland richt de dienstverlening van BPS zich voornamelijk op technologische innovatie en implementatie, bijvoorbeeld door robotisering van bedrijfsprocessen.

Ook biedt BPS ondersteuning bij tijdelijke onderbezetting op financiële afdelingen en het opstellen van de jaarrekening middels het plaatsen van interim professionals.

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

Artikelen

 • Partnerbezoek aan Deloitte bij ‘The Edge’

  Op maandag 5 november was het dan zover, op uitnodiging van partner Deloitte brachten we een bezoek aan hun hoofdkantoor, tevens één van de meest duurzame gebouwen ter wereld; ‘The Edge’ in Amsterdam.

 • The Edge - Amsterdam. Foto door Ronald Tilleman
  Partnerbezoek aan Deloitte

  Op maandag 5 november 2018 beleven we een uniek bezoek bij ‘The Edge’ in Amsterdam. Het kantoor van partner Deloitte en één van de meest duurzame en innovatieve kantoorgebouwen ter wereld! Na een exclusieve rondleiding krijgen we meer informatie over Business Process Solutions (BPS).

  LET OP: een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

 • Loes Bierenbroodspot

  Loes is accountant en partner bij Deloitte, waar zij de leiding heeft over de snel groeiende afdeling Business Process Solutions (BPS) Nederland…

 

 

 

 

Tags: