Partners

Loes Bierenbroodspot

Deloitte Business Process Solutions

Business Process Solutions (BPS) is een snel groeiende servicelijn binnen Deloitte met een breed vertakt internationaal netwerk dat zich uitstrekt over meer dan 135 landen. Onder leiding van Loes Bierenbroodspot heeft BPS zich in juni 2015 ook gevestigd in Nederland.

BPS Nederland biedt een uitgebreide dienstverlening in het spectrum van Audit Related Services, International Compliance & Reporting, Controlling, Technology Enabled Services, Human Resources Outsourcing en Project Management Office. Deze diensten worden geïmplementeerd door middel van outsourcing, co-sourcing, advies en interim-personeel en richt zich op middelgrote en grote ondernemingen.

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

Artikelen

 • Partnerbezoek aan Deloitte bij ‘The Edge’

  Op maandag 5 november was het dan zover, op uitnodiging van partner Deloitte brachten we een bezoek aan hun hoofdkantoor, tevens één van de meest duurzame gebouwen ter wereld; ‘The Edge’ in Amsterdam.

 • The Edge - Amsterdam. Foto door Ronald Tilleman
  Partnerbezoek aan Deloitte

  Op maandag 5 november 2018 beleven we een uniek bezoek bij ‘The Edge’ in Amsterdam. Het kantoor van partner Deloitte en één van de meest duurzame en innovatieve kantoorgebouwen ter wereld! Na een exclusieve rondleiding krijgen we meer informatie over Business Process Solutions (BPS).

  LET OP: een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

 • Loes Bierenbroodspot

  Loes is accountant en partner bij Deloitte, waar zij de leiding heeft over de snel groeiende afdeling Business Process Solutions (BPS) Nederland…

 

 

 

 

Tags: