Partners

Pascal Beeren

de Bokkedoorns

Gastvrijheid met klasse is onze passie. Elk gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht en passie aan tafel geserveerd. Restaurant de Bokkedoorns, op een steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, bevindt zich midden in een uniek duingebied met een wijds uitzicht over een betoverend duinmeer.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede.

Alliance Gastronomique 

Restaurant de Bokkedoorns maakt sinds 1980 deel uit van de Alliance Gastronomique. De deelnemende restaurateurs, chefs en sommeliers die hierin zijn verenigd behoren tot de top van Nederland en Vlaanderen.

De Alliance Gastronomique werd in 1967 opgericht door negentien Nederlandse restaurateurs in een reactie op de destijds verontrustende wijze om zich heen grijpende smaakvervlakking, een te kort schietende vakopleiding en een gebrek aan culinaire kwaliteitsproducten. Dat de samenwerking een succes was en nog steeds is heeft alles te maken met de steeds weer vernieuwende visie, het geloof en doorzettingsvermogen van de leden. Inmiddels is de Alliance Gastronomique, met circa 40 leden, het langst bestaande culinaire samenwerkingsverband in Europa.

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

 

Artikelen

  • Koken met directeuren

    Pascal Beeren en meesterkok Menno Post, bezorgden een groep enthousiaste BeterBusiness partners een meesterlijk culinaire dag bij De Bokkendoorns. Er werd gehakt, gesneden, gelachen en genoten!

  • Sterren diner Raad van Aanbeveling

    Op 22 januari 2016 vond in de bijzondere ambiance van Landhuis Elswout het jaarlijks diner plaats. Gastheer Luigi Prins van Cobraspen ontving zijn gasten, waaronder Commissaris van de Koning, J.W. Remkes, burgemeesters uit de regio Haarlem-IJmond en de leden van de Raad van Aanbeveling van BeterBusiness, met een heerlijk aperitief.

  • Koken met directeuren

    nog te vullen nog te vullen nog te vullen Alle foto’s zijn gemaakt door Onno van Middelkoop. Heeft u interesse...

 

 

 

 

Tags: