Partners

Pascal Beeren

de Bokkedoorns

Gastvrijheid met klasse is onze passie. Elk gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht en passie aan tafel geserveerd. Restaurant de Bokkedoorns, op een steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, bevindt zich midden in een uniek duingebied met een wijds uitzicht over een betoverend duinmeer.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede.

Alliance Gastronomique 

Restaurant de Bokkedoorns maakt sinds 1980 deel uit van de Alliance Gastronomique. De deelnemende restaurateurs, chefs en sommeliers die hierin zijn verenigd behoren tot de top van Nederland en Vlaanderen.

De Alliance Gastronomique werd in 1967 opgericht door negentien Nederlandse restaurateurs in een reactie op de destijds verontrustende wijze om zich heen grijpende smaakvervlakking, een te kort schietende vakopleiding en een gebrek aan culinaire kwaliteitsproducten. Dat de samenwerking een succes was en nog steeds is heeft alles te maken met de steeds weer vernieuwende visie, het geloof en doorzettingsvermogen van de leden. Inmiddels is de Alliance Gastronomique, met circa 40 leden, het langst bestaande culinaire samenwerkingsverband in Europa.

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

Artikelen

  • Koken met Directeuren bij De Bokkedoorns – 30 maart 2019

    Bij een stralende dag was het ook dit jaar weer een feestje om te mogen koken bij partner De Bokkedoorns. De keuken was deze middag speciaal voor onze culinaire partnerbijeenkomst in gereedheid gebracht voor een exclusieve workshop door twee-sterren chef-kok Roy Eijkelkamp.

  • Koken met Directeuren 2019

    Samen iets maken en samen eten. Twee activiteiten waarbij mensen heel snel verbinden met elkaar. Dát is precies wat er gebeurt tijdens ons jaarlijkse partnerevent ‘Koken met Directeuren’. Dit jaar keren we terug naar partner restaurant de Bokkedoorns, op zaterdag 30 maart 2019. Bent u er ook bij?

  • Koken met directeuren

    Pascal Beeren en meesterkok Menno Post, bezorgden een groep enthousiaste BeterBusiness partners een meesterlijk culinaire dag bij De Bokkendoorns. Er werd gehakt, gesneden, gelachen en genoten!

 

 

 

 

Tags: