Partners

Miklas Dronkers

Crown Van Gelder NV

120 jaar ervaring in kwaliteitspapier
Crown Van Gelder maakt speciaal papier voor grafische en industriële toepassingen. Onze houtvrije ongecoate en enkel gecoate papieren leveren dagelijks topprestaties bij klanten wereldwijd. Al meer dan 120 jaar leveren wij bijzonder goed papier. We richten ons op het aangaan van nauwe samenwerking met klanten en eindgebruikers en het creëren van toegevoegde waarde.

Vooruitgang door samenwerking
We bouwen aan samenwerkingen die resulteren in succes voor onze klanten. We onderscheiden ons door het leveren van maatwerk en dit te combineren met technische expertise en ondersteuning ter plaatse. Dit zorgt voor een optimaal resultaat bij onze klanten.

Technische ondersteuning en flexibele service waarmee onze klanten excelleren
Onze ketenbenadering, in combinatie met een constante dialoog met klanten en andere relevante spelers, geeft ons scherp inzicht in markt-en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit maakt Crown Van Gelder een aantrekkelijke partner om mee samen te werken.

 

 

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

  • Partnerbezoek Crown Van Gelder met diner bij De Klughte

    Wat niet voor ieder bedrijf is weggelegd, is een exclusief bezoek aan Crown Van Gelder. Op 22 maart 2016 mochten 30 partners van BeterBusiness Haarlem-IJmond zich echter verblijden op een unieke rondleiding in deze zo imposante en indrukwekkende papierfabriek in Velsen-Noord.

 

 

 

 

Tags: