Partners

Miklas Dronkers

Crown Van Gelder BV

120 jaar ervaring in kwaliteitspapier
Crown Van Gelder levert speciaal papier voor grafische en industriële toepassingen aan klanten wereldwijd. Al meer dan 120 jaar leveren wij bijzonder goed papier. We zijn marktleider op het gebied van papier voor high speed inkjet printing. We richten ons op het aangaan van nauwe samenwerking met klanten en eindgebruikers en het creëren van onderscheidende, unieke meerwaarde.

Vooruitgang door samenwerking
We bouwen aan samenwerkingen die resulteren in succes voor onze klanten. We onderscheiden ons door het leveren van maatwerk en dit te combineren met technische expertise en ondersteuning ter plaatse. Dit zorgt voor een optimaal resultaat bij onze klanten.

Technische ondersteuning en flexibele service waarmee onze klanten excelleren
Onze ketenbenadering, in combinatie met een constante dialoog met klanten en andere relevante spelers, geeft ons scherp inzicht in markt- en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit maakt Crown Van Gelder een aantrekkelijke partner om mee samen te werken.

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

Artikelen

  • Miklas Dronkers

    BeterBusiness versterkt de contacten tussen de ondernemers in de IJmond en Haarlem. Ik heb grote sympathie voor de bindende, nuchtere en creatieve…

  • Partnerbezoek Crown Van Gelder met diner bij De Klughte

    Wat niet voor ieder bedrijf is weggelegd, is een exclusief bezoek aan Crown Van Gelder. Op 22 maart 2016 mochten 30 partners van BeterBusiness Haarlem-IJmond zich echter verblijden op een unieke rondleiding in deze zo imposante en indrukwekkende papierfabriek in Velsen-Noord.

 

 

 

 

Tags: