Cobraspen Beheer

Luigi Prins

Cobraspen Beheer

Cobraspen Vastgoedontwikkeling is al ruim 30 jaar dé specialist in restauratie en hergebruik van monumenten in de regio Haarlem en Amsterdam. Cobraspen geeft cultureel en industrieel erfgoed een nieuw leven en behoudt zo hun toekomst. Het behouden van monumentale panden door middel van restauratie en hergebruik betekende 30 jaar geleden het begin van Cobraspen. Sindsdien zorgt Cobraspen er voor dat vergeten panden weer bekeken worden.

Naast vastgoedontwikkeling en het restaureren van monumentaal en industrieel erfgoed valt ook het (technisch) beheer van objecten in de regio onder de bedrijfsvoering van Cobraspen. Een belangrijk onderdeel van het technisch beheer is een eigen servicedienst. Onder technisch beheer verstaat Cobraspen: ‘het in goede staat houden van vastgoed’.

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijfspand? Het actuele aanbod van Cobraspen Beheer vindt u op de website.

SugarCity

Het terrein van SugarCity wordt volledig herontwikkeld. Transformatie, innovatie en informatie zijn de kernwoorden van het ruim 108.000 m2 tellende oppervlak. De herontwikkeling van het terrein is een meerwaarde voor SugarCity Events, en andersom. De diverse ontwikkelingen op het terrein versterken elkaar. Zo zal er een hotel gebouwd worden naast de fabriek, wat inhoud dat wij onze bezoekers en klanten naast een evenementenlocatie, ook een overnachting kunnen aanbieden. In 2017 zal Amsterdam The Style Outlets openen en ook een supermarkt met daarboven een parkeergarage staat op de planning. De herontwikkeling wordt uitgevoerd onder leiding van Cobraspen Vastgoedontwikkeling B.V.

Meer lezen over de ontwikkelingen van het SugarCity terrein ga naar www.sugarcity.com.

 

 

Actief in thema's

 

Artikelen

  • Jaardiner Raad van Aanbeveling 2019 bij Elswout

    Op uitnodiging van partner Luigi Prins van Cobraspen maakten de leden van onze Raad van Aanbeveling en de bestuurders uit de regio afgelopen dinsdag 29 januari een haast koninklijke entree in het prachtige Elswout, dat in de afgelopen jaren zorgvuldig werd gerenoveerd en hersteld in de oorspronkelijke stijl.

  • Luigi Prins

    Ondernemen doen wij al meer dan 25 jaar. Onze uitdaging is de revitalisatie van monumentale gebouwen en industrieel erfgoed. Op die manier…

  • Vorstelijk jaardiner Raad van Aanbeveling

    Op 22 januari 2016 vond in de bijzondere ambiance van Landhuis Elswout het jaarlijks diner plaats. Gastheer Luigi Prins van Cobraspen ontving zijn gasten, waaronder Commissaris van de Koning, J.W. Remkes, burgemeesters uit de regio Haarlem-IJmond en de leden van de Raad van Aanbeveling van BeterBusiness, met een heerlijk aperitief.

 

 

 

 

Tags: