Partners

Bert Zijl

BK ingenieurs

Ingenieurs- en adviesbureau dat diensten aanbiedt op het gebied van bodem, asbest, civiele techniek, vastgoedbeheer, grondlogistiek, vergunning-, omgevingsmanagement, arbo en veiligheid, handhaving, detachering, geluid/ trillingen etc.

BK ingenieurs is praktisch georganiseerd, maar strategisch inzetbaar. Als klant profiteert u van de kracht van BK ingenieurs als allround advies- en ingenieursbureau. Onze specialisten werken nauw samen en delen kennis en expertise. Zo kunnen wij u op elk moment van het beste advies voorzien. Van het helder krijgen van uw vraag tot en met ondersteuning bij de uitvoering van uw project.

BK ingenieurs is regionaal vertegenwoordigd en biedt landelijke ondersteuning. We hebben 210 enthousiaste en gedreven medewerkers die vanuit acht vestigingen in Nederland en vanuit vestigingen in België en op Curaçao hun werkzaamheden uitvoeren. Wij zetten de juiste technici op het juiste project. Dit geldt ook voor tijdelijke of vaste detachering op externe projecten.

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

Artikelen

  • Duin & Kruidberg Conventie 2020

    De Duin & Kruidberg Conventie wordt jaarlijks georganiseerd voor de top van het bedrijfsleven en bestuurders in Noord-Holland. In 2020 vindt de Duin & Kruidberg Conventie plaats op 9 maart…

  • Bert Zijl

    BeterBusiness maakt zich sterk om ondernemers uit de IJmond ook exposure te bieden binnen Haarlem en omgeving. Ik ondersteun dit van harte.